Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Semn divin? O cruce imensă a apărut pe cerul Rusiei

Thursday, 26 June 2014, 12:31 Sursă: REALITATEA.NET

Un post de televiziune din Rusia a prezentat apariția sfintei cruci precum un semn divin. Se specifică faptul că nu este vorba de niciun trucaj, iar fenomenul pare de-a dreptul incredibil în condițiile în care crucea a putut fi zărită pe cer minute bune în șir pentru ca mai apoi să dispară brusc, scrie efemeride.ro.

Acest eveniment a provocat numeroase controverse în rândul opiniei publice. În timp ce credincioșii sunt de părere că prin apariția acestei cruci Dumnezeu le-a transmis un mesaj clar, ceilalți au încercat să găsească o explicație naturală. Singura problemă este că de-a lungul timpului numeroase astfel de evenimente s-au produs în lumea întreagă, care au stârnit valuri de stupefacție.

Unul dintre aceste evenimente s-a petrecut în timpul viziunii lui Constantin cel Mare în 346. Atunci, pe cerul senin, a apărut o cruce imensă, care se întindea de la Golgota și până la Muntele Măslinilor. Credincioșii au înmărmurit de teamă și au căzut în genunchi cerând miluirea lui Dumnezeu. Evenimentul este marcat în cele mai importante cărți religioase și are o încărcătură puternică, în sensul că este interpretat precum un semn divin.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ȘTIINȚĂ ȘI TEHNOLOGIE
Alte articole din: ȘTIINȚĂ ȘI TEHNOLOGIE