Coronavirus - România: 66631 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Fenomen rar. Cum ne influenţează alinierea celor cinci planete

Thursday, 21 January 2016, 21:52 Sursă: REALITATEA.NET

Începând din 20 ianuarie, cele cinci planete vor fi vizibile împreună dimineaţa, înainte de răsăritul soarelui, iar cei care se vor trezi foarte devreme le vor putea vedea înşiruite pe cer.
 

Venus te încurajează să fii creativă

Venus este planeta frumuseții, a dragostei și a plăcerii. Luna care urmează ar trebui să fie una de răsfăț pentru tine. Mănâncă ce îți place, mergi la evenimente artistice, implică-te în activități creative, pentru că te vei simți minunat și vei avea rezultate pozitive. Zodiile care vor fi cel mai mult influențate de poziția acestei planete sunt Balanță și Taur. Sunt sfătuite să se apuce de activitățile creative pe care le-au tot amânat.

Marte te provoacă să faci sport

Marte simbolizează agresivitate, competitivitate și chiar cruzime, dar nu are doar conotații negative, deoarece este planeta care energizează toate celelalte astre. Dacă intenționezi să te apuci de sală sau de sport, în general, acum este momentul potrivit să o faci. Este o perioadă bună și să te apuci să ții diete, pentru că vei fi mai motivată să scapi de kilogramele în plus. O energie extraordinară vor avea Berbecul și Scorpionul, zodiile guvernate de această planetă.

Jupiter te sfătuiește să faci economii

Jupiter este planeta norocului, dar va fi în poziție retrogradă în perioada în care cele cinci planete vor fi aliniate. Pentru că influențează bunăstarea, este indicat să începi să faci economii până în 20 februarie. Cheltuiește banii cu grijă, pentru că pot apărea probleme financiare destul de mari, mai ales dacă ești Săgetător sau Pești.

Restul pe Unica.ro.

 

 

Mercur, Venus, Marte, Jupiter şi Saturn vor forma o linie diagonală între Lună şi orizont, care va putea fi observată şi cu ochiul liber, în condiţii meteorologice bune. Cu un binoclu, vor putea fi observate şi lunile planetei Jupiter şi culoarea roţie a planetei Marte.

Va fi un dans al planetelor. Merită să îl observaţi. Oamenii vor putea să vadă planetele Venus, Saturn, Marte, Jupiter şi Mercur. Venus va fi uşor de reperat, către Sud-Est, în timp ce Saturn va fi puţin mai sus, către dreapta. Mai la Sud va putea fi observată Marte şi puţin spre Est va fi Jupiter”, a explicat Dr. Robert Massey de la Royal Astronomical Society, citat de The Telegraph.

Fenomenul va fi vizibil în toată lumea începând din 20 ianuarie şi până în 20 februarie. Venus, Marte, Jupiter şi Saturn pot fi văzute împreună încă de la începutul anului, dar Mercur va completa cvartetul pe măsură ce va urca peste orizontul estic.

Cea mai bună vizibilitate o vom avea la sfârşitul lunii ianuarie, iar de la începutul lui februarie Mercur va deveni din ce în ce mai puţin vizibil.


Vezi mai multe


Alte articole din: ȘTIINȚĂ ȘI TEHNOLOGIE
Alte articole din: ȘTIINȚĂ ȘI TEHNOLOGIE