Coronavirus - România: 500273 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

VICTOR SLAV, înlocuit la METEO de Pro TV. Vezi cine îi ia locul!

Sunday, 31 August 2014, 16:28 Sursă: REALITATEA.NET

Florin Busuioc şi Magda Pălimariu nu vor mai fi singurele vedete Pro Tv la "cârma " rubricii Meteo. După plecarea lui Victor Slav, care după 14 ani a ales să părăsească trustul şi să se mute la televiziunea concurentă din Băneasa, unde va avea o emisiune de divertisment, la Pro Tv a început castingul. Mai marii televiziunii din Pache Protopopescu s-au grăbit să-i găsească lui Victor Slav nu unul, ci doi înlocuitori.

Surse din interiorul televiziunii au explicat pentru Click! că este vorba despre doi corespondenţi, angajaţi deja ai trustului, care până de curând au fost văzuţi pe sticlă în cadrul jurnalelor de ştiri. Daniel Niţoiu este unul dintre candidaţi. Corespondentul este fostul prezentator al ştirilor Pro Tv de la ora 13:00 din cursul săptămânii şi fost prezentator al ştirilor Sport.ro. De altfel, Daniel Niţoiu s-a familiarizat deja cu noul post de câteva zile.

Al doilea nume vehiculat este cel al Ramonei Păuleanu. Tânăra ocupă în prezent postul de corespondent al redacţiei de ştiri. Decizia şefilor trustului vine după plecarea lui Victor Slav, dar şi în urma reorganizării pentru noua schemă de toamnă.   

Alte articole din: MONDEN
Alte articole din: MONDEN