Coronavirus - România: 18429 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Secretele incredibile pe care Marioara Zăvoranu le ascundea la Iaşi

Wednesday, 22 April 2015, 13:31 Sursă: REALITATEA.NET

Rudele din Curaturi au istorisit jurnalistilor bzi.ro intreaga poveste, destinul acestei familii care ar putea face obiectul unui subiect de film daca s-ar gasi cineva sa scrie si un scenariu.

Marioara Zavoranu, abandonata intr-un tren, a fost gasita de familia Radu, din Ciurea, care a vazut in aceasta intamplare un semn divin si a decis sa adopte pruncul. Totul se intampla in anul 1947.

"Familia Radu mergea spre Bucuresti, cand a observat pe o banca o fetita lasata singura. Si-au dat seama ca este un copil abandonat, au luat-o, au anuntat Politia dupa care au facut demersurile necesare sa o adopte. Parintii adoptivi ai Marioarei se numeau Gheorghe si Cati Radu si o buna perioada au trait in Curaturi, dupa care s-au mutat la Bucuresti. Faceau parte dintr-o familie respectabila, Gheorge fiind colonel, iar Cati era functionara", a povestit Alexandru Grecu, verisorul Marioarei Zavoranu.

Marioara Zavoranu a crescut mai mult la Bucuresti, dar venea frecvent la Curaturi unde-si petrecea mai ales vacantele. Parintii Marioarei au obtinut un apartament in blocul Scala din Bucuresti.

Alte articole din: MONDEN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: MONDEN