Coronavirus - România: 31381 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Adele a dat lovitura: noul ei single, "Hello", a bătut un record impresionant pe YouTube

Monday, 26 October 2015, 16:13 Sursă: REALITATEA.NET

Cântăreaţa britanică Adele a înregistrat un record absolut pe YouTube. În mai puţin de trei zile de la lansare, videoclipul celei mai recente piese a artistei a adunat peste 50 de milioane de vizulizări. Astfel, solista în vârstă de 27 de ani a depăşit recordul deţinut până acum de Taylor Swift, potrivit lesoir.be.

Single-ul "Hello" face parte de pe noul album al lui Adele, intitulat "25", iar clipul lui a fost realizat de cineastul canadian Xavier Nolan.

De asemenea, lansarea piesei a stârnit o avalanşă de mesaje pe Twitter, ajungând la cifra de 1.600 de mesaje pe minut. În plus, iar numele "Adele" a devenit cel mai căutat în social media din Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Franţa, Brazilia şi Thailanda, mai scrie presa internaţională.

Cel mai recent album al cântăreţei Adele, intitulat "21", lansat în 2011, s-a vândut în peste 30 de milioane de copii pe plan mondial. După succesul obţinut cu acesta, singura piesă nouă lansată de Adele a fost "Skyfall", tema muzicală a celui mai recent film din seria "James Bond". Cântecul a fost recompensat cu un Glob de Aur şi cu premiul Oscar în 2013.

În ultimii ani, Adele a făcut o pauză în carieră, pentru a se ocupa de creşterea băieţelului său, Angelo, pe care îl are cu partenerul ei de viaţă, omul de afaceri Simon Konecki.

Cel mai recent turneu al cântăreţei a avut loc tot în 2011, cu ocazia lansării albumului "21", deşi artista a fost constrânsă să anuleze o serie de concerte, după ce a suferit o intervenţie pe coardele vocale, precizează Mediafax.

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută ca Adele, este cântăreaţă şi compozitoare. Ea a debutat la 19 ani şi s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciată şi de criticii muzicali. Adele a fost prima artistă care a primit premiul Critics' Choice la BRIT Awards, iar în 2012 a câştigat şase premii Grammy. Înzestrată cu o voce excepţională, artista nu s-a ferit să exprime deziluziile sale în dragoste în melodii precum "Someone Like You" şi "Rolling in the Deep".

Alte articole din: MONDEN
Alte articole din: MONDEN