Horoscopul iubirii pentru săptămâna 13-19 ianuarie

Sunday, 12 January 2014, 11:59, Sursă: REALITATEA.NET

Iată ce-ți rezervă astrele pe plan amoros în perioada 13-19 ianuarie:

Adaugă părerea ta

Berbec

O izbucnire nervoasă va provoca o ceartă între tine și partenerul tău miercuri sau joi. Va fi o problemă sensibilă, însă trebuie să depuneți amândoi eforturi pentru a repara lucrurile. În ultima vreme te întrebi tot mai des cine este șeful în relația ta. Dacă depui eforturi serioase pentru a deține tu controlul, s-ar putea să câștigi bătălia. Din nefericire, prețul plătit va fi dragostea.

Taur

O conversație cu o mare încărcătură emoțională îți va lăsa o rană în suflet. În acelaști timp, s-ar putea să fie necesar să te gândești cât de onestă ai fost în ceea ce privește exprimarea sentimentelor pentru persoana iubită. Până joi, o conversație cu o colegă de muncă despre viața ta amoroasă nu va decurge bine. Ai grijă câte informații despre viața ta intimă divulgi. Din gelozie sau din spirit de competiție, o colegă sau un coleg de muncă va încerca să se folosească de vulnerabilitatea ta emoțională pentru a-ți face rău. Ai mare grijă!

Gemeni

Uneori, singura cale de a reveni la o stare de armonie în cuplu este printr-o ceartă. Săptămâna aceasta, vei avea ocazia să testezi asta pe propria piele. Joi, va trebui să te ocupi de o problemă de cuplu legată de viața voastră sexuală, mai ales dacă au existat tensiuni pe acest plan în ultima vreme. Încearcă să nu arunci vina pe partenerul tău, pentru că astfel vei ajunge până la urmă într-o poziție defensivă. Exprimă-ți îngrijorările într-un mod neagresiv și fii pregătită să dezvălui că ești vulnerabilă. O rezolvare este posibilă.

Rac

Ești deja cea mai sensibilă zodie din calendar, datorită faptului că ești guvernată de Lună, dar săptămâna aceasta sensibilitatea ta se va amplifica. Vei vărsa lacrimi, fie din cauza tristeții pricinuite de relația ta amoroasă care scârțâie, fie de bucurie în urma unei suprize pe care partenerul ți-o va face. Nu-ți fie frică să-ți dezvălui sentimentele, vei avea doar de câștigat din asta.

Citește predicțiile pentru celelalte zodii pe Fabuloase.ro