Coronavirus - România: 229040 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

HOROSCOP 26 martie

Wednesday, 26 March 2014, 10:27 Sursă: REALITATEA.NET

HOROSCOP BERBEC

Dacă ești mamă, îți va fi mai greu ca niciodată să dialoghezi cu copilul tău/copiii tăi. Orice vorbă vei spune va fi privită drept un afront sau o dovadă de tiranie. E mai bine să lași lucrurile să se calmeze de la sine decât să încerci să-ți impui voința cu orice preț. Pe plan profesional, te vei simți dezamăgită de slujba pe care o ai. Pentru a te simți mai bine, privește partea plină a paharului și gândește-te că există o mulțime de persoane șomere care și-ar dori din tot sufletul să fie în locul tău.

HOROSCOP TAUR

Te vei enerva dacă cineva îți va reproșa că ești prea autoritară, însă dacă te vei supune unei introspecții, vei realiza că există un sâmbure de adevăr în această privință. Învață să-ți exprimi sentimentele pentru a nu-i descuraja pe cei care țin la tine. Pe de altă parte, evită să-l idealizezi pe partenerul tău. Dacă îl vei așeza pe un piedestal vei suferi crunt când va ajunge să te dezamăgească pentru prima oară.

HOROSCOP GEMENI

Trebuie să duci la capăt obligațiile pe care ți le-ai luat pentru a evita unele complicații în viitor. Dacă ești singură, s-ar putea să ai parte de o întâlnire care va reprezenta cel mai bun moment din viața ta de anul acesta. Folosește-te de anturajul tău pentru a obține ceea ce îți dorești, pentru că prietenele tale vor fi bucuroase să te ajute.

HOROSCOP RAC

Vei avea o stare de spirit pozitivă și te vei simți pe parcursul zilei de joi de parcă ești în stare să muți munții din loc. Lucrurile vor evolua așa cum îți dorești atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, încearcă să-ți faci contacte noi și lucrează la abilitățile tale de negociere. Așteaptă-te la o seară mai puțin liniștită, pentru că partenerul tău fi irascibil din cauza unei zile grele. Încearcă să-l înțelegi și să lași puțin de la tine, pentru că altminteri va izbucni un scandal monstru.

HOROSCOP LEU

Profită de conjunctura astrală favorabilă pentru a-ți îmbunătăți situația profesională. Este posibil să primești o sarcină care implică mai multe responsabilități,  dar care va îmbunătăți modul în care ești privită de către șefii tăi. Încearcă să-ți ții în frâu pornirile cauzate de mânie sau altfel îi vei îndepărta pe cei din jurul tău. Iubitul tău îți va da, spre seară, o veste care te va bucura.

Citește predicțiile pentru celelalte zodii pe Fabuloase.ro

Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE