Horoscop 12 ianuarie

Saturday, 11 January 2014, 17:03, Sursă: REALITATEA.NET

Iată ce-ți pregătesc astrele pentru duminică, 12 ianuarie:

Adaugă părerea ta

Leu

Ziua de astăzi va fi un test “cosmic” de adaptabilitate. Chiar și persoanele cele mai apropiate de tine te vor uimi cu pretențiile lor. Din păcate, vei descoperi un lucru care nu doar te va deranja, ci îți și va amenința stabilitatea financiară. Vei simți nevoia să te retragi și să te ascunzi sub plapumă, însă vei realiza că cea mai bună metodă de a te raporta la o problemă nu este să o eviți, ci să o rezolvi.

Fecioară

O veste te va face să te simți de parcă pământul îți fuge de sub picioare și te va seca de energie. Este posibil să fie vorba de o prietenă bună sau de un bărbat care vrea să se apropie de tine.

Balanță

Este imperativ să faci unele schimbări legate de atitudinea ta și de casa în care locuiești. Vei întâmpina niște dificultăți de ordin tehnic, probabil cu calculatorul. Planurile pe care ți le propune o persoană din Săgetător te vor copleși.

Scorpion

Treci printr-o perioadă dificilă, atât pe plan profesional cât și pe plan sentimental. Vei deveni conștientă de faptul că o persoană (probabil Taur sau Vărsător) este pe cale să-ți dea un ultimatum. Abilitatea ta de a citi printre rânduri și de a te concentra pe lucrurile pe care o persoană nu le spune se va dovedi a fi extrem de utilă.

Citește predicțiile pentru celelalte zodii pe Fabuloase.ro