Horoscop 11 ianuarie

Friday, 10 January 2014, 17:31, Sursă: REALITATEA.NET

Descoperă ce-ți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 11 ianuarie:

Adaugă părerea ta

Berbec

O prietenă apropiată, probabil din zodia Scorpion, îți va propune să demarați un proiect împreună, iar ție îți va surâde ideea. Vei fi un pic ocupată cu unele probleme de familie, însă nu te va deranja să ți se reamintească de o promisiune pe care ai făcut-o. Spiritul tău de echipă îți va aduce un compliment din partea cuiva.

Taur

Vei avea discuții pe marginea unui obiect vechi pe care l-ai păstrat în preajma ta timp de ani de zile și care încă îți este pe plac. Vrei să-l păstrezi în continuare, în ciuda a ceea ce spun ceilalți din jurul tău. S-ar putea să te confrunți cu o replică neplăcută din partea unei persoane apropiate, ai grijă să nu-i dai o importanță mai mare decât merită.

Gemeni

Este posibil să devii nemulțumită de faptul că plătești lunar o sumă de bani unei organizații din care faci parte sau ca abonament pentru un anumit serviciu. Gândește-te bine de două ori înainte să iei o decizie, pentru că banii plătiți îți aduc și avantaje.

Rac

Vei avea mai multă încredere în tine și este posibil să declanșezi o operațiune de curățenie generală și de reamenajare, pentru că îți dorești mai mult spațiu în casă. S-ar putea ca partenerul tău, specialist în a spune lucruri nepotrivite, să te scoată cu adevărat din sărite.

Citește restul articolului pe Fabuloase.ro