Coronavirus - România: 112781 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Eroina zodiacului: o femeie cum n-ai mai văzut!

Monday, 03 October 2016, 09:44 Sursă: REALITATEA.NET

În ce zodie se ascunde eroina horoscopului?

Unei singure femei din zodiac îi curge curajul prin vene, iar ea poate fi recunoscută imediat ce o întâlnești. Nu se dă în lături de la nimic, ci luptă pentru idealurile ei cu pasiune. În plus, nu rămâne nepăsătoare nici în fața necazurilor pe care le au cei din jurul ei, chiar dacă nu îi cunoaște.

Greu de crezut că există o astfel de femeie? Înseamnă că nu ai întâlnit o nativă a zodiei Săgetător. De-abia atunci te vei convinge că ai în fața ta o eroină desprinsă parcă din filmele de acțiune. Ea este indepedentă, spontană, aventurieră și cu inimă de luptător. Nu are nevoie lângă ea de un bărbat pentru a reuși în viață, ci renunță fără regrete la cei care nu se ridică la nivelul ei. Îi miroase de la o poștă pe lași și pe mincinoși, așa că nu lasă prinsă în această capcană, dar nici nu îi lasă nepedepsiți. Are ea ac de cojocul lor!

 

Femeia Săgetător nu se lasă călcată în picioare, ci luptă cu ardoare pentru principiile ei. Este atât de sigură pe ea în acele momente, de parcă ar ține în mână o sabie cu care să facă dreptate. Nimeni nu mai îndrăznește să o contrazică, dar nu neapărat de teamă, ci pentru că admiră voința și pasiunea ei.

Mai multe pe Divahair.ro.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri