Coronavirus - România: 697898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Extremista Marine Le Pen anunţă: Hillary Clinton înseamnă război. Va antrena "conflicte mondiale"

Thursday, 01 September 2016, 14:28 Sursă: REALITATEA.NET

"Cred ca Hillary Clinton inseamna razboi. Hillary Clinton inseamna devastare, inseamna dezechilibrarea lumii", a spus sefa Frontului National, in acest interviu in limba franceza difuzat miercuri.

Hillary Clinton in fruntea Statelor Unite "inseamna alegeri economice devastatoare pentru fericirea poporului meu", a continuat ea. "Sunt alegeri geostrategice care vor declansa conflicte mondiale care risca sa fie foarte dure".

Marine Le Pen, care candideaza si ea pentru prezidentialele franceze, in 2017, a facut o paralela intre candidatura sa si cea magnatului imobiliarelor Donald Trump, pe care a anuntat ca il sustine in iulie, citat de Hotnews.

"Noi nu facem parte din serai, nu participam la sistem, nu depindem de nimeni, nu vom asculta ordine de la puterea financiara sau de interesele multinationalelor", a sustinut aceasta. Cu opt luni inainte de prezidentialele din Franta, toate sondajele arata ca Marine Le Pen, al carei partid castiga teren la fiecare alegeri, de cativa ani, se califica in turul doi, asa cum a facut-o tatal sau Jean-Marie Le Pen in 2002.

Candidatul republican Donald Trump se afla in spatele lui Hillary Clinton in sondaje, desi un nou sondaj efectuat la comanda Fox News (conservator) arata o apropiere intre cei doi.

Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN