Horoscop de weekend 9-10 Decembrie 2017: Zodia dezamăgită care va fi forțată să-și anuleze planurile

Saturday, 09 December 2017, 09:39, Sursă: REALITATEA.NET

Horoscop de weekend 9-10 Decembrie 2017: Berbecii își răsfață persoanele dragi lor, iar Vărsătorii își vor anula planurile. Află ce ți-au rezervat astrele în acest weekend!

Adaugă părerea ta

Horoscop de weekend 9-10 Decembrie 2017: BERBEC

În aceste zile de weekend vrei să îi răsfeți pe cei dragi ție. Posibil să îți petreci sfârșitul de săptămână acasă, în bucătărie, gătind felurile de mâncare preferate ale familiei și ale prietenilor apropiați. 

Horoscop de weekend 9-10 Decembrie 2017: TAUR

Nu ai nimic plănuit în acest weekend, însă un prieten din copilărie îți va face o propunere tentantă pe care nu ai cum să o eviți. 

Horoscop de weekend 9-10 Decembrie 2017: GEMENI

Weekendul acesta ai ales să nu ceri părerea nimănui și îl vei petrece așa cum consideri de cuviință. Probabil mulți dintre apropiați nu vor fi de acord cu alegerile tale, însă atât timp cât te fac fericit, nu contează ce spun cei din jur. 

Horoscop de weekend 9-10 Decembrie 2017: RAC

Nici nu se putea un moment mai frumos. În acest weekend niște prieteni foarte vechi sunt în oraș, ceea ce vă dă posibilitatea să vă întâlniți să să recuperați timpul care a trecut. 

Horoscop de weekend 9-10 Decembrie 2017: LEU

Nu te poți ține de niște promisiuni făcute partenerului de viață, pentru că a apărut o călătorie pe plan profesional la care trebuie neapărat să iei parte, de acest lucru ar putea depinde cariera ta. 

Horoscop de weekend 9-10 Decembrie 2017: FECIOARĂ

Dacă în prima zi a weekendului vei avea un program foarte încărcat, de la vizite la prieteni și rude până la cumpărături de ultim moment, a doua zi va fi una foarte liniștită. 

Horoscop de weekend 9-10 Decembrie 2017: BALANȚĂ

Pentru acest sfârșit de săptămână ai făcut împreună cu partenerul de viață câteva mici planuri. Deși nu mai sunteți la fel de entuziasmați de acestea ca atunci când le-ați făcut pentru prima dată, nu dorești să-ți superi partenerul, de aceea nu le vei anula. 

Horoscop de weekend 9-10 Decembrie 2017: SCORPION

O excursie pe care ai programat-o de foarte mult timp are loc în acest weekend. Vine într-un moment cum nu se poate mai bun, deoarece ai avut o săptămână extrem de grea la serviciu. 

Horoscop de weekend 9-10 Decembrie 2017: SĂGETĂTOR

Nu ți-ai făcut deloc planuri pentru acest weekend, în speranța că rudele sau prietenii te vor implica în activitățile lor, însă se pare că nu apare nicio invitație, astfel că va trebui să stai acasă și să te mulțumești cu activitățile casnice. 

Horoscop de weekend 9-10 Decembrie 2017: CAPRICORN

Nu prea ai chef să ieși din casă în acest weekend, însă o invitație făcută de un membru al familiei sună interesant, astfel că este foarte posibil să decizi în ultimul moment să participi. 

Horoscop de weekend 9-10 Decembrie 2017: VĂRSĂTOR

Îți dorești foarte mult să ai o mică escapadă împreună cu partenerul de viață. Aceasta era plănuită pentru acest sfârșit de săptămână, însă o problemă de familie îți va da planurile peste cap. 

Horoscop de weekend 9-10 Decembrie 2017: PEȘTI

Acest weekend va trece extrem de rapid pentru că vei fi cum nu se poate mai ocupat. Relaxarea nu este un cuvânt de care vei avea parte în aceste zile, deoarece ai multă muncă de făcut în jurul casei.

 

sursă: yve.ro