Horoscop de weekend 28-29 octombrie 2017: Zodia care va avea probleme de sănătate

Friday, 27 October 2017, 13:35 Sursă: REALITATEA.NET

HOROSCOP DE WEEKEND 28-29 octombrie 2017. Racii muncesc din greu pentru obiectivele lor, Fecioarele nu reușesc să îşi organizeze treburile, iar Vărsătorii au probleme de sănătate. Află ce îți rezervă și ție astrele în aceste zile.

Adaugă părerea ta

BERBEC

O săptămână plină tocmai ce a trecut, dar, în mod surprinzător, vei mai avea energie. Tot weekendul vei fi plin de viață și vei căuta constant activități alături de prieteni.

TAUR

În acest weekend îți vei oupa timpul cu noile schimbări majore care se petrec pe plan profesional. Totul depinde de tine și felul în care îți vei gestiona situația pe mai departe.

GEMENI

În aceste zile ți se ivesc diferite oportunități în viață. Totul ține de tine și de ce vei alege să faci mai departe. Cel mai bine ar fi să lași puțin la o parte interesele materiale și să te hrănești cu intelectul și sufletul. 

RAC

Ți-ai pus în ordine toate gândurile și dorințele. În acest weekend, vei acționa și vei ști exact ce vei face pentru a obține tot ce îți dorești.

LEU

În ceea ce privește viața sentimentală, ți se pare că totul a cam stagnat și nu ști ce este de făcut pentru a pune din nou totul în mișcare. Din fericire, în acest weekend vei avea suficient timp pentru a analiza problema și a găsi o rezolvare. 

FECIOARĂ

Deși ești o persoană organizată în general, ai foarte multe lucruri de pus la punct atât pentru serviciu, cât și pentru familie. Persoana iubită sau o rudă apropiată te va ajuta să duci totul la bun sfârșit.

BALANȚĂ

Nu se întâmplă nimic special în weekendul acesta, însă pe tine nu te deranjează deloc acest lucru. Ești foarte mulțumit dacă reușești să petreci două zile liniștite în confortul propriului cămin.

SCORPION

Viața ta a luat-o la goană în acest weekend. Totul se desfășoară rapid, încât vei avea impresia că nu mai poți ține pasul. Poate ar fi cazul să pui piciorul în prag și să iei o pauză pentru a te relaxa.

SĂGETĂTOR

În ultimul timp ai neglijat multe dintre prioritățile ce țin de planul profesional. Din această cauză, în acest sfârșit de săptămână vei refuza invitațiile prietenilor și vei rămâne acasă pentru a te ocupa de ceea ce te interesează. 

CAPRICORN

Trebuie să fii sincer și foarte deschis atât cu tine, cât și cu persoanele din jur. De ceva vreme ai cam uitat să-ți mai satisfaci micile plăceri și ai tot făcut pe placul celor din jur. Cel mai bine ar fi să înveți să refuzi uneori și să îți vezi propriile interese. În acest weekend este propice pentru a încerca acest lucru.

VĂRSĂTOR

Niște probleme de sănătate nu îți vor da pace în acest sfârșit de săptămână. Probabil oboseala sau o alimentație incorectă sunt motivele acestei stări de rău. Starea va dispărea până la finalul acestui weekend, însă vizita pe care o aveai stabilită și pe care o doreai din suflet să o faci, din păcare, va trebuie anulată.

PEȘTI

După o săptămână plină de întâmplări de toate felurile, simți nevoia de un weekend relaxant. Nu da curs niciunei invitații și odihnește-te.

sursă: yve.ro