Coronavirus - România: 119683 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop de weekend 26-28 ianuarie 2018: Zodia care va încasa o sumă mare de bani

Friday, 26 January 2018, 10:35 Sursă: REALITATEA.NET

Horoscop de weekend 26-28 ianuarie 2018: BERBEC

Simți nevoia să faci puțină mișcare în acest sfârșit de săptămână, pentru că simți cum sedetarismul a pus stăpânire pe tine. Vei face sport în fiecare dimineață, iar seara te vei plimba cu bicicleta împreună cu partenerul de viață.

Horoscop de weekend 26-28 ianuarie 2018: TAUR

Un eveniment neașteptat va avea loc, iar planurile tale pentru acest sfârșit de săptămână se vor schimba categoric. Nu ar trebui să-ți faci probleme dacă nu faci p scenă din cauza ei.

Horoscop de weekend 26-28 ianuarie 2018: GEMENI

Urmărești să fi promovat în curând, deci nu te poți culca pe o ureche. Nu ai timp să stai nici măcar în timpul liber, te gândești mereu cum ai mai putea să îmbunătățești proiectele la care lucrezi. dacă o ții tot așa, cu siguranță vei fi apreciat de toți cei din jur!

Horoscop de weekend 26-28 ianuarie 2018: RAC

Este posibil să trebuiască să pleci într-o călătorie neașteptată, ceea ce îți va da puțin planurile peste cap. Nu este cazul să te enervezi și să te cerți cu cei din jur.

Horoscop de weekend 26-28 ianuarie 2018: LEU

În acest sfârșit de săptămână, starea ta de spirit nu va fi una foarte bună. Te simți pițin irascibil și obosit, astfel că încercă să profiți de timpul liber și să dormi. De asemenea, este recomandat să te odihnești bine deoarece urmează o săptămână în care ai foarte multă treabă.

Horoscop de weekend 26-28 ianuarie 2018: FECIOARĂ

În acest weekend este posibil să fi cam confuz și nehotărât astfel încât vei întâmpina dificultăți în comunicarea cu cei din jur. Este recomandat să nu te implici în mai multe activități în același timp, pentru că riști să nu le duci la bun sfârșit. Duminică vei ieși din această stare de confuzie și să petreci momente plăcute în mijlocul familiei.

Horoscop de weekend 26-28 ianuarie 2018: BALANȚĂ

Weekendul acesta a sosit partea ta favorită din săptămână, iar tu nu o vei pierde stând în casă. Vei profita de fiecare minut al acestui weekend și te vei simți minunat alături de prieteni.

Horoscop de weekend 26-28 ianuarie 2018: SCORPION

Prima zi din weekend va fi destul de plictisitoare pentru tine, însă duminică nu vrei să ai același program. Astefl, vei invita câțiva prieteni la tine pentru a urmări un film și a savura o cafea împreună.

Horoscop de weekend 26-28 ianuarie 2018: SĂGETĂTOR

Ți-au făcut de mult timo planuri pentru acest weekend și nu vei permite nimănui să ți le strice. AI muncit foarte mult în ultima perioadă și meriți două zile de răsfăț. Partenerul de viață nu va di la început prea încântat, dar apoi va înțelege.

Horoscop de weekend 26-28 ianuarie 2018: CAPRICORN

O sumă mare de bani s-ar putea să îți intre în conturi în acest weekend. În sfârșit îți poți îndeplini câteva visuri pe care le ai de multă vreme. În acest weekend vei fi foarte ocupat cu numeroase planuri despre cum să-ți cheltui banii mai bine.

Horoscop de weekend 26-28 ianuarie 2018: VĂSTĂTOR

Problemele financiare te îngrijorează chiar și în weekend. te gândești încontinuu cum ai putea să sporești veniturile și să scapi de datorii. Nu te mai stresa, solițua îți va veni atunci când te aștepi mai puțin!

Horoscop de weekend 26-28 ianuarie 2018: PEȘTI

În acest weekend vei avea un motiv de bucurie deoarece vei primi un telefon ce îți va aduce vești bune. Deoadată viața ta prinde culoare, iar chipul tău se înseninează.

 


sursă: yve.ro

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL