Coronavirus - România: 28166 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

HOROSCOP 10 OCTOMBRIE 2017. Aceste zodii vor avea conflicte majore la locul de muncă

Monday, 09 October 2017, 18:08 Sursă: REALITATEA.NET

HOROSCOP 10 OCTOMBRIE 2017 BERBEC 

Un bărbat mai în vârstă din familie vă poate ajuta să clarificați o neînțelegere cu persoana iubită, apărută din cauza unei dificultăți financiare. Vă recomandăm să vă păstrați optimismul și să aveți răbdare. Atmosfera tensionată de azi este trecătoare. În activitatea profesională ar fi bine să țineți cont de sfaturile unei persoane apropiate.

HOROSCOP 10 OCTOMBRIE 2017 TAUR

Se pare că aveți multe chestiuni de rezolvat, mai ales în cămin, dar s-ar putea să nu fiți în cea mai bună formă. Faptul că nu vă puteți încadra în programul stabilit pentru azi vă enervează și riscați să vă certați cu cei din jur. Nu este momentul să vă impuneți punctul de vedere în discuțiile cu prietenii și cu persoana iubită. S-ar putea ca ideile dumneavoastră să nu fie aplicabile în practică.

HOROSCOP 10 OCTOMBRIE 2017 GEMENI

Începeți ziua plin de energie și aveți posibilitatea să terminați o lucrare începută mai demult. O persoană apropiată v-ar putea propune o colaborare. Va sfătuim să nu luați o decizie azi. Este indicat să evitați discuțiile în contradictoriu cu partenerul de viață, fiindcă se poate ajunge ușor la ceartă.

HOROSCOP 10 OCTOMBRIE 2017 RAC

Se pare că nu vă simțiți în cea mai bună formă și nu aveți chef să vă petreceți timpul liber împreună cu prietenii. Este momentul să vă relaxați și să vă umpleți bateriile. Puteți să contați pe înțelegerea și ajutorul celor din jur, cu condiția să nu refuzați comunicarea și să le explicați cu calm că aveți nevoie de un răgaz. 

HOROSCOP 10 OCTOMBRIE 2017 LEU

Azi este recomandat să fiți foarte prudent în tot ce spuneți, mai ales dacă sunteți implicat în discuții aprinse. Aveți tendința să reacționați impulsiv, așa că ar fi bine să nu vă lăsați provocat. În a doua parte a zilei este posibil să primiți bani de la o persoană apropiată. Partenerul de viață ar putea să nu fie de acord să cumpărați un obiect de valoare. Dacă aveți de luat hotărâri importante, ați face bine să le amânați câteva zile.

HOROSCOP 10 OCTOMBRIE 2017 FECIOARĂ

În prima parte a zilei s-ar putea să fiți stresat din cauza unor lucrări care nu suportă amânare. Puteți să contați pe ajutorul colegilor de muncă sau al partenerilor de afaceri. Este posibil ca persoană iubită să se simtă neglijată. Dacă reușiți să comunicați deschis și să dați dovadă de mai multă tandrețe, armonia din relația de cuplu vă poate ajută să vă regăsiți buna-dispoziție.

HOROSCOP 10 OCTOMBRIE 2017 BALANȚĂ

Ar fi bine să vă ocupați de problemele importante în prima parte a zilei, când aveți mai multă energie. După-amiază aveți tendința de a fi orgolios și încăpățânat și riscați să tensionați relația cu partenerul de viață. Pentru a evită o ceartă, ar fi bine să fiți mai înțelegător. Este momentul să dați dovadă de tact în relațiile cu persoanele apropiate, atât în plan profesional, cât și în plan personal.

HOROSCOP 10 OCTOMBRIE 2017 SCORPION

Aveți ocazia să faceți schimbări importante în viața sentimentală. În prima parte a zilei este posibil să faceți cunoștință cu o persoană deosebită, care vă atrage imediat. Vă recomandăm să nu acționați sub impulsul momentului. Puteți să vă bazați pe intuiție, dar ar fi bine să țineți cont și de sfaturile unui prieten mai vârstnic.

HOROSCOP 10 OCTOMBRIE 2017 SĂGETĂTOR

În prima parte a zilei s-ar putea să fiți nemulțumit din cauza atitudinii unui partener de afaceri care vă invidiază. Cel mai înțelept ar fi să vă prefaceți că nu ați observat. Spre seară aveți tendința să deveniți încăpățânat și să vă contraziceți cu toată lumea. Vă recomandăm să încercați să fiți mai flexibil, mai ales în relațiile cu cei dragi.

HOROSCOP 10 OCTOMBRIE 2017 CAPRICORN

În familie, discuțiile despre o schimbare importantă în locuință ar putea să degenereze în ceartă din cauza unei neînțelegeri. Pentru a clarifica situația, astrologii vă sfătuiesc să apelați la calmul și pragmatismul care vă caracterizează. În a doua parte a zilei s-ar putea să fiți nevoit să faceți mai multe drumuri scurte pentru a rezolva o problemă financiară. Astăzi puteți să vă bazați pe intuiție.

HOROSCOP 10 OCTOMBRIE 2017 VĂRSĂTOR

Dacă vă pregătiți să plecați într-o călătorie, sunt șanse că totul să se desfășoare așa cum v-ați planificat. Relațiile cu cei apropiați ar trebui să fie foarte bune. S-ar putea să fiți tentat să respingeți sfaturile unei rude mai vârstnice din cauza că vi se pare că încearcă să vă submineze autoritatea. Pentru a evita tensionarea relației cu partenerul de viață, vă sfătuim să fiți cât mai diplomat și să nu refuzați dialogul.

HOROSCOP 10 OCTOMBRIE 2017 PEȘTI

Astăzi este indicat să fiți prudent în tot ce faceți, fiindcă există riscul să intrați în conflict cu autoritățile. Atenție sporită dacă sunteți la volan! Nu este momentul să încheiați tranzacții financiare sau luați decizii în plan profesional ori în afaceri. Acordați mai multă atenție persoanei iubite!

Sursă: eastrolog.ro

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL