MENIU

RCS-RDS DIGI, Orange, Vodafone, Telekom pregătesc marea SURPRIZĂ pentru abonaţi, în 2019

RCS-RDS DIGI, Orange, Vodafone, Telekom, jucătorii de pe piaţa de telecomunicaţii, pregătesc marea surpriză pentru abonaţi, în 2019.

RCS-RDS DIGI, Orange, Vodafone, Telekom aduc în noul an marea schimbare: tehnologia 5G.

RCS-RDS DIGI, Orange, Vodafone, Telekom vor avea de trecut printr-o licitaţie pentru frecvenţele 5G în baza cărora vor crea viitoarele reţele de telefonie mobilă aşteptate de către clienţi. RCS-RDS DIGI împreună cu restul operatorilor telecom vor trebui să plătească minim 1 miliard de euro pentru a putea cumpara licenţele pentru frecvenţele 5G pe care le vor folosi în ţara noastră începand din cursul anului viitor, scrie idevice.ro.

Citiţi şi:

RCS-RDS DIGI, Orange, Vodafone, Telekom: ce configurări vă trebuie pe iPhone pentru RO-ALERT

Deşi foarte multă lume aşteapa lansarea reţelelor 5G, noutăţile importante pentru clienţi vor veni abia spre sfârşitul anului sau poate doar abia din 2019, iar asta pentru că nu se ştie câte telefoane mobile lansate în 2019 vor funcţiona pe 5G în România. Chiar şi aşa, RCS-RDS DIGI va începe, împreună cu restul operatorilor, să-şi construiască infrastructura pentru 5G în ţara noastră chiar din 2019, aşa că va fi interesant de văzut ce fel de anunţuri vor face. 

Citiţi detalii şi pe www.ancom.org.ro.

Citiţi şi:

RCS-RDS DIGI, Vodafone şi Orange, atacate de Guvernul Romaniei

Mai multe articole despre:
Orange Vodafone surpriză Telekom RCS-RDS DIGI