MENIU

DEZVALUIRI BOMBA! PENTRU CINE FAC PROCURORII CURAT? CÂŢI ŞOBOLANI MAI SUNT PE PORTAVION?

Jocuri de putere, cu Rareş Bogdan

Procurorii anticorupţie au înlocuit ţepele lui Vlad cu cătuşele democraţiei. Dosarele “Microsoft”, “EADS”, “Retrocedări ilegale” şi - în curând - “Loteria” vor lăsa România fără lideri. Cine le va lua locul? Există în ADN-ul tinerilor politicieni cromozomul cinstei, sau ne pregătim să plătim salarii tot unor şobolani vopsiţi în veveriţe?

În această seară, de la ora 22.00, răsfoieşte împreună cu Rareş Bogdan şi invitaţii săi, la “Jocuri de Putere”, noi file din megadosarele de corupţie care spulberă clasa dominantă, cea a politicienilor corupti, rapace si sfidatori.

Îi vei cunoaşte pe toţi politicienii care au făcut averi pe seama poporului, vei afla noi metode de furt puse la cale pentru secătuirea unei ţări naïve şi vei descoperi cât de aproape se află ambulanţa, dacă românii ies duminică la vot!

Câţi din actorii dosarului “Microsoft” se regăsesc în dosarul “EADS?” Cum a fost posibil ca sute de milioane de euro să ajungă în buzunarele unor băieţi deştepţi? Cine este cel mai mare beneficiar al şpăgilor din România? Îl vom cunoaşte sau va fi salvat, în “interes naţional”?

Ce anunţă declaraţiile lui Traian Băsescu? Pentru cine? Va merge vreodată România "ceas"?

Răspunsurile diseară, la “Jocuri de Putere”, de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi, numai la Realitatea TV! O noua editie IINCENDIARA!