MENIU

Ipoteză șoc în cazul tânărului din Suceava găsit mort pe șosea: răzbunarea. Șoferul vinovat a fugit și s-a baricadat în casă: tulburător ce avea în mașină

O variantă de lucru în cazul anchetei în care Bogdan și-a pierdut viața în dimineața zilei de 1 mai, după ce a fost lovit de o mașină pe drumul județean 209, este de-a dreptul șocantă. Accidentul nu ar fi fost o întâmplare nefericită, ci o răzbunare după un conflict între victimă și cel care se afla la volan, un tânăr de 21 de ani, din Frumoasa - Moara.

În primul rând, nu se știe ce căuta victima la acea oră, 5.00 dimineața, pe drumul de la Frumoasa, în condițiile în care Bogdan locuia în cartierul George Enescu, din municipiul Suceava.

Apropiații celui decedat susțin că între acesta și tânărul care se afla la volan a existat un conflict, iar ultimul ar fi fost lovit de victimă. Pentru a se răzbuna, tânărul de 21 de ani ar fi urcat la volanul autoturismului marca VW Touran și l-ar fi lovit intenționat, scrie Monitorul de Suceava.

Miercuri seară, după ce au obținut mandatul de percheziție, polițiștii au mers la locuința din Frumoasa unde locuiește șoferul. Au verificat și ridicat probe de la mașina implicată în accidentul mortal. Aceasta era avariată serios pe partea stângă față, iar în interior a fost găsit și un topor. De asemenea, în locuință și în curte s-au găsit mai multe urme de sânge.

A lovit mortal cu mașina un bărbat, a fugit și s-a baricadat în casă, apoi polițiștii s-au rugat să se predea: „Vino și deschide poarta”

Autorul accidentului a susținut mereu că nu o cunoștea pe victimă și că nu aveau nici o legătură.

Acest aspect va fi lămurit la percheziția informatică a telefonului, dar și prin coroborarea cu celelalte probe din dosar, inclusiv audierea martorilor.

Cert este că pe numele lui Sebastian Duceac a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore, iar joi va fi dus la Judecătoria Suceava cu propunere de arestare preventivă. El este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Mai multe articole despre:
accident suceava accident masina accident rutier