MENIU

Caz neașteptat într-un bar din Italia. O femeie a primit detergent în pahar în loc de vin și a ajuns de urgență la spital

Un incident șocant a zguduit un bar din Milano, Italia, unde o femeie a fost servită cu detergent în loc de vin, suferind arsuri grave în gât și alte complicații. 

Potrivit informațiilor furnizate de stiridiaspora.ro, femeia în vârstă de 51 de ani, însoțită de un prieten, a trăit o experiență de coșmar după ce a consumat accidental o băutură contaminată cu detergent.

Cum s-a întâmplat totul

Ospătarul, fără să-și dea seama sau în mod deliberat, a umplut paharul femeii cu detergent în loc de vin. Femeia, neștiind de eroarea tragică, a băut din pahar și a resimțit imediat arsuri în gât și dificultăți în respirație. Situația s-a agravat rapid, iar ea a fost transportată de urgență la spitalul San Carlo din Milano.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz

La spital, medicii au constatat leziuni grave la nivelul gurii, gâtului și esofagului femeii, leziuni care ar putea avea consecințe permanente asupra sănătății sale. Ancheta desfășurată de poliție și Agenția de Sănătate Locală (ATS) a dezvăluit că în frigiderul barului, alături de alte băuturi, se afla o sticlă de detergent. Această descoperire a dus la punerea sub sechestru a barului și la acuzarea proprietarului pentru vătămare corporală din culpă extrem de gravă.

Incidentul a stârnit o reacție publică intensă, subliniind importanța respectării regulilor stricte de igienă și siguranță în industria alimentară. Oamenii din întreaga lume au fost șocați de neglijența care a condus la un astfel de incident tragic și au reiterat necesitatea ca astfel de situații să fie prevenite cu orice preț.