MENIU

Deputatul Dumitru Focșa a recidivat! Politicianul s-a ales cu ordin de restricție si dosar penal după ce și-a bătut din nou soția. Este a treia oară deja

Dumitru Focșa / Arhivă foto

Deputatul Viorel Focșa și-a bătut din nou soția! Dumitru Focșa nu este la primul scandal de acest fel cu soția, care ajunge în atenția polițiștilor. Un scandal similar a avut loc în ianuarie 2023. Deputatul a ajuns chiar în fața judecătorilor în anul 2019, după ce și-a bătut soția.

Poliția Județeană Constanţa a anunţat că în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 02:20, poliţiştii din Năvodari au fost sesizaţi de o femeie de 51 de ani că ar fi fost agresată fizic de soţul ei, un bărbat de 58 de ani.

„Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au întocmit formular de evaluare a riscului, în urma căruia a reieşit risc iminent, fiind emis ordin de protecţie provizoriu. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie”, a precizat Poliția Constanța.

Deputatul care și-a lovit soția pleacă din grupul AUR. Dumitru Focșa a fost dat afară din partid în 2023

"De unde stiti ca mi-am batut sotia? Politistii nici nu m-au intrebat pe mine. Au venit, au crezut-o pe ea. M-au avertizat. Ce discutii sunt la noi in casa nu le stie nimeni. 

Am stat 3 ore la Politia Navodari. I-am rufgat sa ma audieze si nu au vrut. Acum sunt in birou la avocat. Am sa contest aceasta mizerie", a declarat, joi, deputatul, intr-o interventie telefonica la Realitatea PLUS. Politicianul a precizat ca totul este doar "un joc facut de sotia sa", fara sa stie cine a pus-o sa faca asa ceva. El a mentionat, de asemenea, ca la mijloc ar fi o razbunare politica.

"Zero toleranta pentru cei care isi bat sotiile", a transmis, ulterior, George Simion,  liderul AUR, formatiune politica din care a facut parte Dumitru Focsa.

Deputatul bătăuș ex-AUR s-a înscris într-un alt partid - Anunțul a fost făcut în Parlament