Vizita lui Dăncilă în SUA, confirmată de americani

 
Viorica Dăncilă, din nou în SUA
Viorica Dăncilă, din nou în SUA

Premierul Viorica Dăncilă, candidatul PSD pentru funcția de președinte, mizează pe o vizită în Statele Unite ale Americii înainte de campania electorală pentru un plus de capital de imagine. 

Premierul Viorica Dăncilă va pleca la finalul lunii septembrie pentru câteva zile în Statele Unite ale Americii.

Dăncilă va avea o întâlnire la New York cu reprezentanți ai mediului de afaceri, organizată de Camera de Comerț Româno-Americană.

Directorul executiv al Camerei de Comerţ Româno-Americană din SUA Elias Wexler a anunţat luni, la solicitarea Mediafax, că Viorica Dăncilă, ministrul de Externe Ramona Mănescu şi ministrul de Finanţe Eugen Teodorovici vor participa la evenimentul din 27 septembrie de la New York.

Conform unor surse guvernamentale citate de Digi24, premierul va avea și o discuție cu vicepreședintele SUA, Mike Pence.

„La evenimentul la care participă premierul, ministrul de Externe şi cel al Finanţelor vor fi prezenţi directori ai afacerilor de succes. I-am invitat să participe pe cei care au exprimat un interes pentru România, din instituţiile financiare, inclusiv bănci, administratori de pensii, gestionarea activelor, asigurări, consultanţi de investiţii şi de asemenea industria prelucrătoare, doctori cu cabinete particulare, dezvoltare în IT, doar ca să numim câţiva", a transmis Elias Wexler, director executiv al Camerei de Comerţ Româno-Americană din SUA.

Premierul Viorica Dăncilă va efectua o vizită în Statele Unite ale Americii în perioada 22 - 29 septembrie, au declarat sursele politice citate.

"Viorica Dăncilă se duce în America la shopping probabil, că nu va avea întâlniri la nivel înalt. Ce lucruri sunt de rezolvat în SUA, că abia a fost Iohannis în urmă cu o lună?" a comentat critic Victor Ponta la un post TV.

Dăncilă s-a mai aflat în SUA în luna martie 2019, când a participat la Conferința Comitetului Americano-Israelian pentru Politici Publice (AIPAC). La momentul respectiv, Dăncilă a promis mutarea ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim, lucru care nu depindea de Guvernul de la București.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Si ameicanii plătesc doar transportul cu meroul .
17 Sep 10:07
Dl Pinochio,pluralul de la invitație este invitațiile .Daca iinteresele americane cer,dv sunteși cu rusii,bre ?
Răspunde
0 0
Astia sun investitorii americani ?Măi sa fie si cu sapa cine mai dă la noi ?
17 Sep 06:04
In America „un interes pentru România, din instituţiile financiare, inclusiv bănci, administratori de pensii, gestionarea activelor, asigurări, consultanţi de investiţii şi de asemenea industria prelucrătoare, doctori cu cabinete particulare, dezvoltare în IT, doar ca să numim câţiva", a transmis Elias Wexler, director ex.Domniile îste ,după mine,nu crează valoare,ci doar o consumă.Poate armele ne-ar aduce un folos,dar preseditele emu nu s-a putut angja mai mult,si a fost invitată cel cu portofelul deschis spre investiții, de treansfer plus valoare,aia descoperită de Marx.
Răspunde
0 0
Pinochio
17 Sep 05:58
Cite milioane de la BUGETUL STATUL a costat invitatia !???
Răspunde
0 0
dracusorul rosu
16 Sep 21:49
...aha, e clar, la invitatia lui Elias Wexler....
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?