Coronavirus - România: 18791 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Vremea: Prognoza meteo pentru următoarele trei zile

Tuesday, 16 October 2018, 15:34 Sursă: REALITATEA.NET

Vremea: Miercuri, vremea va fi predominant frumoasă, cu valori termice mult mai ridicate decât mediile climatologice specifice datei, mai ales în jumătatea de nord a teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 şi 26 de grade. Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu intensificări locale pe crestele munţilor, în sudul Banatului şi în sud-estul teritoriului. Izolat, în zonele joase de relief, vor fi condiţii de ceaţă.

Vremea în Bucureşti

În capitală, dimineaţa 8...10 grade. Pe parcursul zilei o vreme frumoasă, cu un regim termic caracterizat de valori mai ridicate decât cele climatologic specifice datei. Maxima zilei va fi de 23 de grade.

Vremea la munte

La munte, vremea va fi predominant frumoasă, cu valori termice mai ridicate decât mediile climatologice specifice datei. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări noaptea în masivele sudice. Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu intensificări locale pe crește.

Vremea joi şi vineri

VremeaJoi, regimul termic va fi caracterizat în continuare de valori termice mult mai ridicate decât în mod normal la această dată, îndeosebi în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania și Moldova. Unde temperaturile maxime ajung la 24-25 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și pe arii restrânse ploi slabe cantitativ în sud-estul țării. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sudul Banatului și în Dobrogea. Dimineața izolat se va formă ceață îndeosebi pe văi și în depresiuni.

În Capitală, vremea va fi ușor mai caldă decât în mod normal la această dată. 9-10 grade dimineața în oraș și spre 7 în împrejurimi și în jur de 21 de grade la amiază. Cerul va avea înnorări și trecător va ploua slab.

Vremea: Vineri, vremea se va menține caldă. Pe arii restrânse va plouă, în general slab, în nordul, centrul, estul și sud-estul țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 grade în nordul Moldovei și 24...25 de grade în vestul Olteniei. Dimineața izolat vor fi condiții de ceață.

În Bucureşti, cerul va fi temporar noros și trecător va ploua, cu o probabilitate mai ridicată către seara. 9-11 grade dimineața și 22-23 de grade la amiază.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: VREMEA
Adaugă părerea ta
Alte articole din: VREMEA