Coronavirus - România: 18283 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Anunţ important de la meteo. Cum va fi vremea în următoarele trei zile?

Wednesday, 02 May 2018, 15:18 Sursă: REALITATEA.NET

Vremea în Bucureşti

În capitală, pe parcursul zilei tot o vreme frumoasă şi deosebit de caldă cu o maximă de 28...30 de grade.

Vremea la munte

La munte vremea va fi în general frumoasă şi mai caldă decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va fi variabil, şi mai ales după-amiaza şi seara, vor fi înnorări temporar accentuate, dar numai izolat averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări îndeosebi pe creste, dar de scurtă durată şi în timpul ploilor.

Vremea vineri şi sâmbătă

Vineri, vremea va fi în general frumoasă şi deosebit de caldă. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 22 de garde la Constanţa şi 31-32 de grade în zonele de câmpie. Cerul va fi variabil cu înnorări temporar accentuate, averse şi descărcări electrice, îndeosebi după-amiaza şi seara, local la munte şi izolat în rest, cu o probabilitate mai ridicată în regiunile vestice şi nordice. Vor fi condiţii de grindină, iar izolat cantităţile de apă vor fi însemnate. Vântul va avea unele intensificări la munte şi în sudul Banatului, dar de scurtă durată şi în timpul ploilor. În sud-estul ţării, izolat vor mai fi condiţii de ceaţă.

(w500) <p><em><st

În capitală, vremea va fi frumoasă şi deosebit de caldă. 12-14 grade dimineata si 29-31 de grade la amiaza.

Sâmbătă, vremea se va menţine deosebit de caldă, dar îndeosebi în zonele de deal şi de munte va deveni în general instabilă. În aceste zone, îndeosebi în a doua parte a zilei şi seara, înnorările vor fi temporar accentuate şi local se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul ţării, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat, mai ales după-amiaza. Ploile vor avea şi caracter torenţial şi izolat va cădea grindină.

Temperaturile maxime se vor încadra între 24-25 de grade pe litoral şi 32 de grade la Giurgiu.

În Bucureşti, vremea se va menţine deosebit de caldă. 14-15 grade dimineaţa în oraş şi spre 12 grade în împrejurimi şi în jur de 31 de grade la amiază. 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: VREMEA
Adaugă părerea ta
Alte articole din: VREMEA