Cum va fi vremea în acest weekend și la începutul săptămânii viitoare

Friday, 10 August 2018, 17:49, Sursă: REALITATEA.NET

Vremea se va menține deosebit de caldă în următoarele zile, în aproape toată țara. Duminică și luni va ploua în anumite zone din nordul și centrul țării, precum și la munte.

Adaugă părerea ta

VREMEA SÂMBĂTĂ

Sâmbătă, vremea va fi predominant frumoasă, dar şi deosebit de caldă, îndeosebi în vestul ţării. În regiunile vestice şi nord-vestice, cerul va fi variabil şi doar izolat, mai ales la munte se vor semnala ploi de scurtă durată şi descărcări electrice. În restul ţării, cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe litoral, în sudul Banatului şi pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 şi 34 de grade. Indicele temperatură-umezeală se va apropia de pragul critic de 80 de unitãţi al disconfortului termic în Câmpia de Vest, potrivit REALITATEA TV.

În București vom avea dimineața 15...16 grade.. Pe parcusrul zilei vom avea o vreme frumoasă, deosebit de caldă cu o maximă de 30...31 de grade.

La mare, tot o vreme predominant frumoasă şi caldă, cu cerul variabil, mai mult senin noaptea. Vântul va sufla în slab şi moderat, în uşoară intensificare ziua. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 şi 28 de grade. Temperatura apei mării va avea valori de 26 ... 27 de grade.

La munte, vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil şi doar izolat se vor semnala ploi de scurtă durată şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări pe creste.

VREMEA DUMINICĂ

Duminică, vremea va fi în general frumoasă, dar și deosebit de caldă în majoritatea zonelor țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 de grade la Suceava și 33 de grade la Timisoara si Drobeta. Indicele temperatură-umezeală se va apropia și posibil va atinge izolat pragul critic de 80 de unități al disconfortului termic în Câmpia de Vest.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în regiunile nordice, nord-estice, centrale și în zona montană, unde pe arii restrânse, mai ales după-amiaza, vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona litoralului, dar și în timpul ploilor.

În București, vremea va fi în continuare frumoasă cu cerul variabil, mai mult senin in prima parte a zilei, cu 14-16 grade dimineata si 31-32 de grade la amiază.

VREMEA LUNI

Luni, vremea se va menține in general frumoasă cu cerul variabil dar si cu înnorări temporare după-amiaza în zona de munte și în regiunile nordice, unde pe arii restrânse vor fi averse și descărcări electrice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27-28 de grade in nordul Moldovei și 34 de grade la Arad, Oradea si Timisoara.

În Bucureşti, vremea se va menține frumoasa. Dimineata, 15-17 grade si temperatura maximă în jurul valorii de 33 de grade.

Alte articole din: Ultimele Stiri