Coronavirus - România: 475362 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Vine frigul! Ce temperaturi vor fi în țară miercuri, joi și vineri și unde va ploua

Tuesday, 14 November 2017, 16:08 Sursă: REALITATEA.NET

VREMEA MIERCURI

Miercuri, vremea va fi în general închisă, cu cer noros, intervale cu soare fiind doar în nordul ţării. Va ploua local în regiunile sud-vestice, iar în rest izolat vor fi posibile ploi slabe sau burniţă. Vântul va fi moderat în sud şi sud-est şi va sufla în general slab în rest. Regimul termic va fi caracterizat de valori în marea lor majoritate apropiate de cele normale ale perioadei, cu maxime între 5 şi 12 grade. Pe arii restrânse va fi ceaţă, potrivit REALITATEA TV.

În București, pe parcusrul zilei vremea va fi închisă, iar regimul termic apropiat de cel normal pentru jumătatea lunii noiembrie. Vântul va sufla moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade.

La munte, vremea va fi în general închisă, cu înnorări îndeosebi în Carpaţii Meridionali. Va ploua local în Munţii Banatului, iar în rest izolat vor fi posibile ploi slabe. Vântul va avea întensificări îndeosebi pe creste. Regimul termic va fi caracterizat de valori în marea lor majoritate apropiate de cele normale ale perioadei.

VREMEA JOI

Mâine, în regiunile intracarpatice valorile termice diurne vor fi în creștere ușoară și se vor situa peste mediile climatologice, în timp ce în restul teritoriului vremea se va menține apropiată de normalul perioadei. Temperaturile maxime se vor încadra între 5...6 grade în nordul Moldovei și 14...15 grade local în Maramureș și Transilvania. Cerul va fi variabil, cu înnorări în general persistente în jumătatea de sud a țării, unde pe arii restrânse va ploua slab sau va burnița. Vântul va sufla slab și moderat. Pe arii restrânse va fi ceață.

În București, înnorările vor persista și trecător vor fi condiții de burniță. Vântul va sufla slab până la moderat. Dimineata, 4-6 grade si temperatura maximă , în jurul valorii de 9 grade.

VREMEA VINERI

Vineri, vremea se va menține ușor mai caldă decât în mod obișnuit în nord-vest și parțial în centru și apropiată de normalul datei în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 12-13 grade, cu cele mai ridicate valori in Maramures si Transilvania. Cerul va avea înnorări în cea mai mare parte a țării, mai persistente în jumătatea de sud, dar numai pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. In nord și centru, dimineața va fi ceață.

În Bucureşti vremea se va menține în general închisă și trecător vor fi posibile ploi slabe sau burniță. Vântul va sufla slab până la moderat. Dimineata, 5-7 grade si la amiaza, în jurul valorii de 9 grade.

 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: VREMEA
Alte articole din: VREMEA