Coronavirus - România: 111550 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Vreme destul de rece! PROGNOZA METEO pe trei zile

Friday, 21 November 2014, 18:11 Sursă: REALITATEA.NET

BUCURESTI
În Capitală, şansele să plouă se vor diminua semnificativ. Temperatura din zori va fi de 2...3 grade, iar la amiază vom avea cel mult 5...6 grade.

MUNTE
Vremea se îndreaptă sub aspectul precipitaţiilor şi la munte. Cerul va fi mai mult noros şi pe arii restrânse vor mai fi ninsori slabe în Carpaţii Orientali şi în grupele estice ale Carpaţilor Meridionali. Vântul se linişteşte chiar şi pe creste şi va sufla slab, cel mult moderat. Temperatura aerului nu variază semnificativ: maxime de minus 2 grade pe Vf. Toaca din Ceahlău, 2 grade la Predeal, 3 grade la Păltiniş şi 5 grade la Stâna de Vale. Mâine norii persistă în Carpaţii Orientali şi în Carpaţii Meridionali, unde local va ninge slab, în timp ce în restul masivelor va fi o zi în general frumoasă cu cer variabil.

REGIUNI
În regiunile intracarpatice vremea este normală sub aspect termic. 8 grade vor fi la Timişoara, 7 grade la Oradea, Cluj Napoca şi Sibiu şi 4 grade la Braşov şi Miercurea Ciuc. Vor fi şi intervale cu soare, dar în general va fi noros, iar în Transilvania vor mai cădea şi câţiva fulgi de nea. Ceaţa de pe văi se menţine doar în primele ore ale zilei.

În sud norii persistă, dar precipitaţiile sunt rare şi slabe cantitativ, sub formă de ploaie, dar trecător şi lapoviţă. Vântul se linişteşte, astfel dimineaţa pe arii restrânse reapare ceaţă. Temperatura scade astăzi şi în Oltenia, astfel la amiază vor fi cel mult 10 grade la Drobeta Tr.Severin, 7 grade la Piteşti, 6 grade la Buzău şi Călăraşi.

Vremea va fi închisă şi rece în Dobrogea. Vor mai fi ploi sau lapoviţe, dar pe arii restrânse şi slabe cantitativ, iar vântul va mai avea unele intensificări doar pe litoral. Temperatura va fi de 6 grade în Constanţa şi 5 grade la Tulcea.

În Moldova vremea se îndreaptă sub aspectul precipitaţiilor, dar rămâne rece pentru această perioadă. Doar pe arii restrânse vor mai cădea ninsori slabe, iar vântul nu va mai trece de moderat. Termometrele vor indica 5 grade la Galaţi, 2 grade în Bacău Iaşi şi Suceava.

VREMEA PE 2 ZILE
Duminică, vremea va fi rece pentru sfârşitul lunii noiembrie, cu valori maxime cuprinse între 0 şi 8 grade. Cerul va fi variabil în vestul ţării şi mai mult noros în rest. Vor fi precipitaţii slabe, mai ales ninsori, în zonele de munte şi în Moldova, iar mai ales spre seară şi în dealurile subcarpatice ale Munteniei şi Olteniei şi pe arii restrânse în Transilvania. Vântul va avea unele intensificări pe litoral. Dimineaţa, în zonele joase, pe arii restrânse se va semnala ceaţă.

În Capitală, cerul va fi noros şi trecător, mai ales seara şi noaptea vor fi precipitaţii slabe, mixte. Vântul nu trece de moderat, iar în termometre vom avea în jur de 5 grade.

Şi luni vremea se menţine rece pentru această dată. Vor fi ninsori slabe, pe arii restrânse în Oltenia şi cu totul izolat în Muntenia şi la munte. Vântul rămâne sprinten tot pe litoral, iar în zonele joase, în special dimineaţa local va fi ceaţă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între minus 1...0 grade în Moldova şi 8 grade în Dealurile de Vest, iar noaptea mercurul în termometre va coborâ în depresiuni, până în jurul a minus 10 grade.

Vremea rece şi în capitală. Plafonul de nori se mai destramă, aşa că sperăm şi la câteva raze de soare, iar vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 5...6 grade.Alte articole din: VREMEA
Alte articole din: VREMEA