Coronavirus - România: 4417 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Prognoza meteo. Anunț de ultimă oră de la meteo: Cum va fi vremea în următoarele zile?

Sunday, 04 August 2019, 16:34 Sursă: REALITATEA.NET

Prognoza meteo. Luni, cerul va fi variabil, dar după-amiaza şi seara vor fi perioade cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări ale vântului, în Maramureş, local în zona de munte, în Moldova, în estul Transilvaniei şi izolat în celelalte regiuni. Izolat cantităţile de apă vor putea depăşi 15...20 l/mp. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 31 de grade, cu cele mai ridicate valori în Oltenia.

Prognoza meteo.  Vremea în București

În Capitală, pe parcursul zilei, vremea va fi frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Maximă va fi în jur de 28 de grade.

Prognoza meteo.  Vremea la munte

La munte, cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza şi seara, când local se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat, cantităţile de apă vor putea depăşi 15...20 l/mp. Valorile termice vor creşte uşor faţă de ieri, îndeosebi în masivele sudice şi vestice. La amiază vor fi: 17 grade la Păltinis, 18 la Predeal, 16 la Semenic și la Sinaia, 19 la Arieșeni și 12 grade pe Vf. Toaca din masivul Ceahlău.

Prognoza meteo. Vremea la mare

La mare, vremea va fi în general frumoasă, dar se va menţine răcoroasă pentru această dată. Temperaturile maxime vor fi de 25 - 26 de grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 22 şi 24 de grade.

Prognoza meteo. Vremea marți și miercuri

Prognoza meteo. Marți vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, dar mai ales după-amiaza și seara vor fi înnorări, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului în Maramureș, local la munte, în nordul Moldovei, în estul Transilvaniei și doar izolat în celelalte regiuni.

Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 33 de grade, cu cele mai ridicate valori în sudul Olteniei.

În capitală, vremea se va menține frumoasă și se va încălzi. 12-14 grade dimineața și în jur de 30 de grade la amiază.

Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Prognoza meteo.  Miercuri, încălzirea continuă, vremea va deveni caniculară la amiază pe suprafețe mici în vest și în sud-vest, unde și disconfortul termic va fi ridicat.

Temperaturile maxime, trec de 25 de grade în toată ţara, până la 3 - 5 de grade la Drobeta.

Mai ales după-amiază și seara în regiunile nord-vestice, nordice și la munte, izolat vor fi ploi de scurtă durată, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.
Se mai încălzeşte şi în Capitală. 15-17 grade dimineața și 32-33 de grade la amiază. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: VREMEA
Adaugă părerea ta
Alte articole din: VREMEA