Prognoza meteo. Regiunile în care va ploua

Tuesday, 16 April 2019, 16:09 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Prognoza meteo. Revin ploile! Iată regiunile în care va ploua. Cum va fi vremea în următoarele trei zile?

Prognoza meteo. Miercuri, va fi înnorat şi va ploua temporar în nordul, centrul şi estul ţãrii, local și în rest. În primele ore ale zilei, în Transilvania, Maramureş şi nordul Moldovei, trecător și izolat, vor mai fi precipitaţii mixte, iar la munte, îndeosebi în Carpaţii Orientali, va continua sã ningã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane. Temperaturile maxime, mai scãzute decât normal, vor fi cuprinse între 7 şi 16 grade. Presiunea atmosferică va creşte, mai accentuat în regiunile estice şi sudice.

Prognoza meteo. Vremea în București

În București, o dimineață rece, 3...5 grade Celsius, iar până la amiază reușim să adunăm 13 -14. Va fi mai înnorat azi decât ieri și va ploua slab, vântul va sufla cel mult moderat.

Prognoza meteo.  Vremea la munte

La munte, înnorat și acolo, cad precipitaţii temporare, predominant sub formã de ninsoare, îndeosebi în Carpaţii Orientali. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri pe creste. Iar maximele scad și aici față de marți.

Prognoza meteo.  Vremea joi și vineri

Prognoza meteo.  Joi, în regiunile sudice, estice, parțial și în cele centrale, cerul va fi mai mult înnorat și va ploua pe arii extinse.

În restul țării, cerul va fi variabil, iar ploile, izolate.

La munte, vor fi în continuare precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, în est și în sud-est și vânt intens pe creste.

Temperaturile maxime, în general mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă, se vor încadra între 9 și 19 grade, cu cele mai ridicate valori în nord-vest.

În București, joi, va fi înnorat și temporar va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Dimineața, 4-5 grade și temperatura maximă, considerabil mai scăzută decât normal, nu va depăși 11 grade.

Prognoza meteo. Vineri, tot înnorat cam peste tot, mai accentuat în sudul, estul, parțial și în centrul țării, unde pe arii restrânse va plouă. În rest, ploi izolate. La munte, precipitațiile vor fi mixte, iar la altitudini mari vor predomină ninsorile. Vântul va sufla intens în cea mai mare parte a țării, cu viteze mai mari pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 grade la Suceava și 20 de grade la Timișoara și Drobeta.

În București, vineri, vremea se va menține ușor mai rece decât în mod normal -4, 5 grade în zori, 14, 15 la amiază. În plus, va fi înnorat și va ploua.

 Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri