Prognoza meteo pentru următoarele zile: Anunț de ultimă oră de la meteorologi!

Monday, 18 March 2019, 18:30, Sursă: REALITATEA.NET

Prognoza meteo: anunț de ultimă oră de la meteorologi. Cum va fi vremea în următoarele trei zile?

Adaugă părerea ta

Prognoza meteo. Marți, valorile termice vor fi în scădere față de luni, și astfel se vor situa în jurul celor caracteristice perioadei în vest și nord, dar în celelalte regiuni vor caracteriza, în continuare, o vreme caldă pentru această dată. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 9 și 19 grade. Cerul va avea înnorări temporare și va plouă local în centrul și în sudul teritoriului și izolat în rest. La munte vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Dobrogea, Bărăgan, Banat și vestul Olteniei. Dimineața și noaptea, izolat, vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo. Vremea în București

În Capitală, dimineața 6...8 grade. Pe parcursul zilei valorile termice vor marca o scădere față de ieri, însă vor caracteriza în continuare o vreme caldă pentru această dată. 17-18 grade maximă la amiază. Cerul va avea înnorări temporare, iar trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat.

Prognoza meteo. Vremea pe regiuni

În regiunile intracarpatice, cerul va avea înnorări şi local în Transilvania va plouă în general slab iar în Banat vântul va avea intensificări. La amiază, valori mai mici decât ieri, dar normale pentru această dată, 14 grade la Timișoara, 13 la Oradea și în Baia Mare, 12 la Cluj și 10 la Miercurea Ciuc.

Și în sud, cerul va avea înnorări local va ploua. Maximele, tot peste cele normale dar mai mici decât luni: 19 grade la Craiova și Giurgiu, 18 la Râmnicu Vâlcea și la Călărași, 16 la Ploiești și Buzău.

Vânt în vestul Olteniei și Bărăgan.

În Dobrogea, puțin soare, dar probabilitatea de ploaie este redusă. În schimb, bate vântul. 15 grade la amiază la Tulcea și 12 la Constanța.

În Moldova, cer schimbător și pe arii restrânse în partea de nord, ploi slabe. Maximele termice ale zilei, semnificativ mai mici decât luni: 9 grade la Suceava, 12 la Iași și în Bacău, 15 la Focșani și 16 la Galați.

Prognoza meteo. Vremea miercuri și joi

Prognoza meteo. Miercuri, temperaturile maxime se vor încadra între 7 grade la Miercurea Ciuc și 14 grade la Giurgiu și Călărași. Temporar se vor semnala precipitații în general slabe, sub formă de ploaie în sudul, centrul și estul țării și predominant ninsoare la munte. Trecător în nordul Moldovei și în estul Transilvaniei vor fi și lapovițe sau ninsori. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări, în est, sud-est, precum și în vestul teritoriului. Izolat în zonele joase vor fi condiții de ceață.

În Capitală, cerul va fi mai mult noros și trecător va ploua. Temperatura maximă va fi de 13...14 grade, iar cea minimă se va situa în jurul a 5 grade.

Prognoza meteo. Joi, temperaturile maxime se vor încadra între 9-10 grade în depresiuni și în nordul Moldovei și 14 grade la Timișoara și Bacău, dar dimineața în depresiuni și local în regiunile nord-vestice se poate formă brumă. Cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile sudice și în zonele montane aferente dar numai trecător și izolat se vor semnala precipitații slabe, sub formă de ploaie la şes şi mixte la munte.

Vântul va avea unele intensificări pe creste, iar pe spații mici și la cote mult reduse, în nord-estul teritoriului. Izolat vor fi condiții de ceață.

În Bucureşti, cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a zilei, când trecător vor fi posibile ploi slabe. În jur de 5 grade dimineața și 13-14 grade la amiază.