Coronavirus - România: 2738 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cerul va fi noros! Prognoza meteo pentru 19 decembrie

Friday, 18 December 2015, 19:48 Sursă: REALITATEA.NET

Cerul va fi temporar noros în Oltenia şi Muntenia, în timp ce în restul ţării înnorările vor persista în cea mai mare parte a zilei. Pe arii restrânse va ploua slab în regiunile vestice şi sud-vestice, iar în zona de munte vor cădea precipitaţii mixte. În restul ţării, doar cu totul izolat vor fi posibile burniţe sau ploi slabe. Vor fi condiţii de polei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1...2 grade, izolat în centru şi 10...11 grade în dealurile subcarpatice din sud. Dimineaţa, local, în zonele joase de relief se va semnala ceaţă.

În Capitală, dimineată, cer noros si conditii de ceata şi o minima de -2...0 grade. Si pe parcursul zilei va fi tot innorat si maxima se va situa în jurul valorii de 7 grade.

La munte valorile termice vor marca o creştere faţă de ziua precedentă. Cerul va fi temporar noros, iar local în Carpaţii Occidentali şi pe arii restrânse în celelalte masive vor cãdea precipitaţii mixte şi vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Dimineaţa şi noaptea, pe văi şi în depresiuni va fi ceaţă. Vor fi 3 grade la Paltinis, 4 grade la Predeal, 1 grad la Semenic, 4 la Sinaia si Stana de Vale şi -1 pe Ceahlau Toaca. 

 


Vezi mai multe


Alte articole din: VREMEA
Adaugă părerea ta
Alte articole din: VREMEA