Prognoza meteo. Nu scăpăm de frig prea curând. Unde vin ninsorile

Wednesday, 04 December 2019, 09:16 Sursă: Realitatea Plus

Autor: Realitatea.NET

Prognoza meteo. Vremea deosebit de rece din aceste zile nu trece cu una cu două, chiar dacă cerul va fi mai mult senin și vom avea parte de soare. 

Prognoza meteo. Miercuri vremea va fi rece, chiar deosebit de rece dimineaţa. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei, dar probabilitatea pentru precipitaţii va fi redusă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, mai ales pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra între -4 şi 6 grade.

Prognoza meteo. În Capitală, o dimineaţă deosebit de rece cu -4...-2 grade, mai scăzută în zona periferică. Pe parcursul zilei se menţine vremea rece cu o maximă de 4...5 grade, transmit meteorologii Realitatea Plus.

Prognoza meteo. Joi vremea se va menține rece, deosebit de rece dimineața. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -1 …0 grade în depresiuni și 7 grade la Reşiţa. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, Izolat se va semnala ceață.

Prognoza meteo. În Capitală, vremea se va menține deosebit de rece dimineața. –5…-3 grade la prima oră în oras, chiar mai puţin în zâna preoresenească şi in jur de 6 grade la amiaza. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat.

Prognoza meteo. Vineri valorile termice vor marca o creștere față de joi, dar vremea se va menține rece mai ales în primele ore ale zilei. Temperaturile maxime se vor încadra între 1…2 grade în centrul ţării și 12 grade la Reşita. Cerul va fi variabil. Izolat se va semnala ceață în zonele joase de relief.

În Bucureşti, valorile termice vor fi în creștere față de joi, dar vremea se va menține rece mai ales în primele ore ale zilei. –5…-3 grade dimineata, chiar mai putin in zona preoreseneasca si în jur de 7 grade temperatura maximă a zilei. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. 

 Șansele de precipitații sunt reduse și zonale în următoarele zile. Ninsori am putea vedea doar la munte.Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri