Coronavirus - România: 222559 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

PROGNOZA METEO 27 aprilie. Vremea se încălzeşte, dar pentru scurt timp

Tuesday, 26 April 2016, 15:58 Sursă: REALITATEA.NET

Şi în Capitală se va încălzi, astfel încât temperatura maximă va fi de 18...19 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab.

La munte, vremea va fi predominant frumoasă şi se va încălzi faţă de ziua anterioară. Cerul va fi mai mult senin, exceptând Carpaţii Occidentali şi nordul Carpaţilor Orientali, unde se va înnora în cursul nopţii şi vor fi averse slabe, posibil însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla moderat, cu intensificări mai ales în zona înaltă. Vor fi 10 grade la Paltinis, 11 la Predeal, 7 la Seemnic, 10 la Sinaia, 9 la Arieşeni, 3 pe Ceahlău Toaca.

VREMEA PE 2 ZILE

Joi, vremea va fi uşor instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, averse şi descărcări electrice, local în sud-vestul, centrul şi nord-estul ţării şi izolat în rest. Vântul va avea unele intensificări. Temperaturile maxime, apropiate de cele normale în cea mai mare parte a teritoriului, se vor încadra între 13 si 23 de grade, cu cele mai ridicate în sud-est. Dimineaţa în depresiunile din estul Transilvaniei, se va mai produce brumă.

În Bucureşti, vremea va fi puţin mai caldă decât în mod normal la această dată. 6-8 grade dimineata şi 22-23 de grade la amiază. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab şi moderat.

Vineri tot o vreme instabilă, iar valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru ultima decadă a lunii aprilie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 grade la Suceava şi 24 de grade la Giurgiu. Cerul va avea înnorări si va ploua în majoritatea regiunilor, exceptând sud-estul, unde ploile se vor semnala doar izolat. Vor fi şi averse, posibil însoţite de descărcări electrice, iar izolat cantitătile de apă pot fi mai însemnate. Vântul va avea unele intensificări în zona montană înaltă si în sud-estul ţării.

În Bucureşti, dimineaţa, în jur de 8 grade şi la amiază, 22-23 de grade. Cerul va avea înnorări, iar spre seară, temporar va ploua si sunt posibile descărcări electrice.

Alte articole din: VREMEA
Alte articole din: VREMEA