Articolele din categoria VREMEA:

Vin ploile! PROGNOZA METEO pe trei zile
Vin ploile! PROGNOZA METEO pe trei zile
Vremea va fi predominant frumoasă şi caldă pentru această dată în regiunile intracarpatice, în timp ce în restul teritoriului, regimul termic se va încadra în limite normale. Câţiva nori şi izolat ploi slabe, de scurtă durată în Crişana, Banat, vestul Transilvaniei şi la munte. Vântul va sufla cu putere în regiunile sudice, centrale şi pe crestele montane, iar în sudul Banatului se vor depăşi 50...55 km/h la rafală. Maximele se vor încadra între 14 grade pe litoral şi 22...23 de grade, în nord-vest şi centru.
PROGNOZA METEO pentru 3 zile: ploi în AVERSĂ, VREME INSTABILĂ şi VÂNT
PROGNOZA METEO pentru 3 zile: ploi în AVERSĂ, VREME INSTABILĂ şi VÂNT
Miercuri vremea va fi caldă, dar va deveni treptat în general instabilă. Peste zi, soarele domină atmosfera, iar ploi de scurtă durată, se vor semnala mai ales în zonele de deal şi de munte, precum şi în sud-vestul ţării. În aceste condiţii temperatura va avea valori maxime, cuprinse între 16 grade pe litoral şi 26 de grade în Lunca Dunării. Din această noapte în regiunile sud-vestice şi în zona Carpaţilor Meridionali va ploua în averse, însoţite de fenomene electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, iar cantităţile de apă vor depăşi 20 l/mp. Vor fi condiţii de grindină.
De joi, se schimbă VREMEA! METEO pe TREI ZILE
De joi, se schimbă VREMEA! METEO pe TREI ZILE
Vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit la această dată în cea mai mare parte a ţării. Maximele termice variază între 15 şi 25 de grade. Va fi şi soare, dar vor fi şi nori, iar ploi – doar în vestul şi nord-vestul ţării, local în centru şi nord şi pe arii mai restrânse în rest. Vor fi din nou averse, cu descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului şi izolat vor lăsa cantităţi de apă de peste 10...15 l/mp.
Vești bune de la METEO! PROGNOZA METEO pe trei zile
Vești bune de la METEO! PROGNOZA METEO pe trei zile
Vremea se va încălzi semnificativ în toată ţara, astfel încât temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16...18 grade pe litoral şi 23....24 de grade, local, în zonele de câmpie şi de podiş. Cerul va fi variabil, iar ploile slabe, de scurtă durată, mai cad doar izolat, mai ales la munte. Seara şi noaptea norii se adună temporar în Banat şi în Oltenia, unde sunt aşteptate noi averse însoţite de descărcări electrice. Vântul nu va trece de moderat.
PROGNOZA METEO pentru trei zile
PROGNOZA METEO pentru trei zile: temperaturi scăzute, vreme capricioasă şi PLOI
Vremea va deveni rece pentru data de 16 aprilie, mai ales în regiunile extracarpatice. Deja maximele termice nu mai trec de 10 grade, local, în Oltenia, Muntenia, Moldova şi estul Transilvaniei. În Dobrogea e cel mai cald, cel mult 17 grade vor fi la prânz. Cerul va fi mai mult noros şi va ploua în sudul, estul şi centrul ţării, iar cantităţile de apă vor depăşi 15...20 l/mp, în special în Oltenia şi la munte. În vest şi nord-vest ploile vor fi mai puţine. În zona de munte vor predomina ninsorile, iar vântul va fi insistent în sud şi, din când în când şi în vestul ţării şi la munte.
Vin ploile! PROGNOZA METEO PE TREI ZILE!
Vin ploile! PROGNOZA METEO PE TREI ZILE!
Vremea va continua să se încălzească, astfel valorile termice vor ajunge putin peste mediile climatologice specifice acestei date. Cerul va fi temporar noros şi se vor semnala ploi slabe de scurtă durată pe spaţii restrânse în jumătatea de nord a ţării şi izolat în rest. Spre seară înnorările se vor accentua iar gradul de instabilitate va fi în creştere în regiunile nordvestice unde se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări ale vântului. Pe crestele montane vor fi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 grade în estul Transilvaniei şi 22 de grade în sudul Olteniei şi al Munteniei.
PROGNOZA METEO pe trei zile
PROGNOZA METEO pentru trei zile: PLOILE, tot mai rare. De când se RĂCEŞTE vremea
Duminică vremea se va încălzi uşor şi se va ameliora sub aspectul precipitaţiilor. Cerul va prezenta înnorări temporare şi vor fi ploi în general slabe, mai ales sub formă de aversă, posibil însoţite de fenomene electrice, local în centru, est şi sud-est şi izolat în rest. La munte precipitaţiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele munţilor. Temperaturile maxime pornesc de la 9 grade în estul Transilvaniei şi nordul Moldovei şi ajung la 17...19 grade în regiunile vestice şi sud-vestice.
VREMEA de FLORII. Prognoza meteo pe trei zile!
VREMEA de FLORII. Prognoza meteo pe trei zile!
VREMEA de FLORII. În estul, centrul şi sudul ţării vremea încă este mai rece decât ar fi normal pentru această dată. Cerul va fi mai mult noros şi pe arii relativ extinse va mai ploua. În restul teritoriului valorile termice se înscriu în limite normale. Soarele se arată printre nori şi doar izolat va mai ploua slab. La munte, precipitaţii mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va avea unele intensificări în vestul şi sudul Olteniei, în nordul Moldovei şi pe crestele munţilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 grade în nordul Moldovei şi 16 grade în Banat, Crişana şi Maramureş.
Vin ploile! PROGNOZA METEO pe trei zile
Vin ploile! VREMEA pe trei zile
Ploile se vor extinde încă de dimineaţă în Banat, Crişana şi Maramureş, iar după-amiază şi în Transilvania şi nordul Moldovei. În restul regiunilor ţării, soare cât cuprinde. Ploile vin mult mai târziu, seara şi mai ales în cursul nopţii. Aversele vor fi însoţite şi de descărcări electrice, iar cantităţile de apă depăşesc pe spaţii restrânse 15....20 l/mp, îndeosebi la munte. Vântul va sufla în general moderat. Temperaturile maxime vor fi între 10 grade în Crişana şi în Maramureş şi 25 de grade în Muntenia.
VREMEA de FLORII. Prognoza meteo pe trei zile!
Vești bune de la METEO! PROGNOZA METEO pe trei zile
Presiunea atmosferică ajunge şi rămâne la valori ridicate, ceea ce însemnă că pentru următoarele vremea va fi stabilă. Astăzi, încălzirea vremii continuă. Va fi soare în cea mai mare parte a ţării şi câţiva nori pasageri doar în extremitatea sudică şi la munte, unde cu totul izolat este posibil să plouă slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 şi 23 de grade – din nou vremea este uşor mai caldă decât în mod obişnuit la această dată, în aproape toată ţara.