Coronavirus - România: 500273 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Se instalează toamna? PROGNOZA METEO PE TREI ZILE

Wednesday, 27 August 2014, 21:36 Sursă: REALITATEA.NET

BUCURESTI
Vremea se răcoreşte şi în capitală. Dimineaţa vor fi 18-19 grade şi la amiază 27...28. Cerul va prezenta înnorări trecătoare şi vor fi condiţii ca, trecător, să plouă slab.

MUNTE
La munte valorile termice vor marca o scădere şi în masivele sudice şi sud-estice. La amiază vor fi 15 grade la Predeal şi Stâna de Vale, 14 la Păltiniş, Semenic şi Sinaia cota 1500 şi 10 la Vf. Toaca din masivul Ceahlau. Vor mai fi ploi de scurtă durată, posibil însoţite de descărcări electrice. Noaptea, cerul va deveni mai mult senin. Vântul va sufla moderat, cu intensificări mai ales în zona înaltă.

MARE
La mare valorile termice vor marca o scădere astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 26 de grade. Vor fi 25 de grade la Mangalia si Neptun, 26 de grade la Navodari şi Gura Portitei. Cerul va mai prezenta înnorări temporare în primele ore când vor mai fi posibile averse slabe, apoi se va degaja treptat. Vântul va sufla moderat cu intensificări temporare în timpul zilei. Temperatura apei mării va fi cuprinsã între 20 şi 23 de grade, cu cele mai coborâte valori în deltă.

REGIUNI
Vremea se îndreaptă în regiunile intracarpatice. Mai sunt posibile unele înnorări şi doar izolat averse în centrul ţării şi la munte. Valorile termice mai cresc puţin. La amiază vor fi 24 de grade la Timişoara, 22 la Oradea, 21 la Cluj Napoca şi 19 la Miercurea Ciuc.

În sud, vremea se răcoreşte semnificativ, de la maximele de peste 30 de grade de ieri, astăzi vor fi cel mult 28-29 de grade şi asta doar în extremitatea sudică. 26 de grade la Craiova, Râmnicu Vâlcea, Ploieşti, Buzău şi Slobozia. În Bărăgan nu sunt excluse câteva averse şi descărcări electrice pe ici pe colo precum si unele intensificări ale vântului.

În Dobrogea, cerul este variabil şi izolat poate să plouă sub formă de aversă. Temperatura este în scădere: 26-27 de grade maximele in partea continentală, 26 de grade şi la Constanţa dar pe litoral pot fi şi maxime de 23-24 de grade.

Maximele scad faţă de ieri în Moldova, în special în partea de nord a regiunii unde vor fi 19-21 de grade. Mai la sud, maxime mai mari: 23 de grade la Iasi si Bacău şi 26 la Focşani şi Galaţi. Vântul va fi cam insistent, semn al sosirii masei de aer mai rece dinspre nord.


Vezi mai multe


Alte articole din: VREMEA
Alte articole din: VREMEA