Coronavirus - România: 217216 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Iarna pune stăpânire pe toată țara. Prognoza meteo pentru miercuri și joi

Tuesday, 20 December 2016, 12:36 Sursă: REALITATEA.NET

VREMEA MIERCURI

Miercuri, cerul va fi variabil, cu înnorări în sud si est şi în zonele joase din vestul şi centrul țării. Doar izolat vor fi precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare în dealurile Olteniei şi pe litoral. Vântul va avea intensificări trecătoare în sudul Banatului şi în zona costieră a Dobrogei, potrivit Realitatea TV.

Temperaturile maxime se vor încadra între -3 grade la Miercurea Ciuc și 5 grade. În zonele joase de relief, îndeosebi dimineata, pe arii restrânse va fi ceață.

În București vor fi -4...-2 grade dimineata și 0...1 grad la amiază. Cerul va avea înnorări peste zi, iar vântul va sufla slab până la moderat.

VREMEA JOI

Joi, cerul va fi variabil cu înnorări temporare în sud-estul țării. Cu totul izolat, pe litoral vor fi posibile precipitații slabe, mixte. În primele ore ale zilei, în zonele joase de relief, pe arii restrânse, va fi ceață.

Temperaturile maxime, apropiate de normalul termic al perioadei, vor fi cuprinse între -1 grad in depresiunile transilvane, la Miercurea Ciuc și 6 grade la Baia Mare si Pitesti, izolat si 7 grade in Dealurile de Vest.

În Bucureşti, cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare în cursul zilei. Vântul va sufla în general slab. -7...-5 grade dimineata si o maximă de 2...3 grade.

Alte articole din: VREMEA
Alte articole din: VREMEA