Coronavirus - România: 18594 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Când se încălzeşte? PROGNOZA PE TREI ZILE

Sunday, 22 June 2014, 17:12 Sursă: REALITATEA TV

În orele serii instabilitatea atmosferică se va accentua în Banat, unde pe spaţii restrânse vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, chiar cu aspect de vijelie. Cantităţile de apă vor depăşi izolat 15...20 l/mp şi vor fi condiţii de grindină.

În capitală, vremea va fi frumoasă şi va continua să se încălzească. Dimineaţa, 12-13 grade şi la amiază 29-30 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat.

La munte pe parcursul zilei va fi frumos şi doar după-amiază vor fi izolat ploi de scurtă durată. La amiază vor fi: 19 grade la Predeal, Paltinis şi Stâna de Vale, 18 la Sinaia Cota 1500, 17 la Semenic şi 11 la Ceahlău Toaca. Noaptea instabilitatea atmosferică se va accentua în Carpaţii Occidentali, unde vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, posibil cu aspect de vijelie. Cantităţile de apă vor depăşi izolat 20 l/mp şi vor fi condiţii de grindină.

La mare vremea va fi în general frumoasă şi se va încălzi. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificări temporare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 şi 26 de grade. Temperatura apei mãrii va fi cuprinsã între 18 şi 20 de grade.

Marţi, înstabilitatea atmosferică se va accentua treptat în toate zonele. Se vor semnala averse, frecvente descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Ploile vor avea şi caracter torenţial şi vor fi condiţii de grindinã. În partea de sud a ţării, astfel de fenomene vor apărea cu precădere spre seară, probabilitatea pentru vijelii şi grindină fiind ridicată. Temperaturile maxime vor fi de la 20 de grade în nordul Moldovei la Suceava şi Botoşani până la 32...33 de grade în Lunca Dunării.

În capitală, dimineaţa 15-16 grade şi la amiază, în jur de 30 de grade. Spre seară vor fi averse, descărcări electrice şi rafale de vânt.

Miercuri vremea se va menţine în general instabilă. Vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, local în sudul ţării şi la munte, iar seara în majoritatea zonelor. Maximele se vor încadra între 19 în depresiunile transilvane şi 28 de grade la Giurgiu.

Bucureştenii au parte din nou de averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, cu o probabilitate mai mare seara. La primele ore ale zilei vor fi 17-18 grade dar maxima va fi mai mică decât marţi, în jurul valorii de 26 de grade.

Alte articole din: VREMEA
Adaugă părerea ta
Alte articole din: VREMEA