Coronavirus - România: 34226 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Anunţ important de la meteo: Gata, vine IARNA!

Tuesday, 09 January 2018, 16:17 Sursă: REALITATEA.NET

Vremea în Bucureşti

În capitală vor fi posibile trecător ploi slabe sau burniţă. Maxima va fi de 4...5 grade.

Vremea la munte

La munte, cerul va fi mai mult noros şi pe arii restrânse vor fi precipitaţii slabe, mixte, în special în Carpaţii Meridionali şi Orientali, care vor favoriza depunerile de polei, cu precădere în zona Carpaţilor de Curbură. Vântul va avea intensificări în masivele sudice şi sud-vestice. Valorile termice vor creşte uşor faţă de ieri.

Vremea joi şi vineri

Joi, regimul termic va fi caracterizat de valori peste cele climatologic specifice în a doua decadă de ianuarie; maximele se vor încadra între 3-4 grade in Moldova și 10 grade în nord-vest, în Baia Mare si Bistrita. În estul țării, local și temporar vor fi precipitații slabe, predominant sub formă de ploaie. La începutul zilei ploi izolate vor mai fi și în nord-vest. La munte se mențin condițiile pentru depuneri de polei.

În capitală, vremea se va menține închisă. 2…3 grade dimineata si 6-7 grade la amiaza. Trecător vor fi ploi slabe sau burniță.

Vineri, vremea se va răci ușor. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 și 8 grade, cu cele mai mari valori in Maramures, în Baia Mare şi Satu Mare si cele mai mici in nordul Moldovei. Pe arii restrânse în sud și în vest vor fi precipitații slabe predominant sub formă de ploaie iar în regiunile estice izolat va fulgui. Vor fi condiții de polei. La munte vor predomina ninsorile. Vântul va avea intensificări în sud, în sud-est și în zona montană.

Şi în capitală se va răci. 2-3 grade dimineata si 3-4 grade la amiaza. Cerul va fi noros și vor fi precipitații predominant sub formă de ploaie. Vântul va prezenta intensificări temporare. 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: VREMEA
Alte articole din: VREMEA