Coronavirus - România: 479634 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

ANM anunță schimbarea vremii în aproape toată țara. Ploi și ninsori duminică

Friday, 24 November 2017, 10:10 Sursă: REALITATEA.NET

Duminica, innorările vor cuprinde, treptat, toate regiunile; în cele vestice, nordice și centrale va ploua, pe arii din ce în ce mai extinse, începând din a doua parte a zilei, dar numai izolat, cantitățile de apă vor fi mai însemnate. În restul teritoriului, îndeosebi dimineața, va mai fi ceață, asociată trecător cu burniță. La munte, mai întâi în zona înaltă, apoi și la altitudini mai mici, ploile se vor transforma în lapoviță și ninsoare. Vântul va avea unele intensificări pe crestele montane, în interiorul arcului carpatic și în extremitatea de sud-est. Valorile termice vor fi, în general, peste cele climatologic specifice perioadei, deși în vest și nord-vest, temperatura aerului va marca o scădere. Maximele se vor încadra între 7...8 grade in depresiuni si in nordul Moldovei și 14 grade la Tulcea si Constanta.

In Bucuresti, cerul va fi temporar noros. Vântul va sufla slab până la moderat. Dimineata, 4...5 grade iar la amiaza, in jur de 11 grade. Dimineața, vor fi condiții de ceață.

Luni, vremea se va răci semnificativ față de zilele precedente, în special în vest, centru și nord. Temperaturile maxime vor avea valori de la 1...2 grade în Dealurile de Vest și în nordul Moldovei, până la 12...14 grade în Dobrogea. Cerul va fi noros și temporar vor cădea precipitații, pe arii relativ extinse, în prima parte a zilei, în toate regiunile, apoi mai ales în cele sudice, estice și centrale. La munte vor fi ninsori, în interiorul arcului carpatic precipitatii mixte, iar în restul teritoriului vor predomina ploile. Local, cantitățile de apă vor fi mai însemnate.

In Bucuresti, vremea se va răci față de zilele anterioare. 4...5 grade dimineata si in jur de 7 grade la amiaza. Vor fi înnorări persistente, temporar va ploua, iar vântul va sufla slab și moderat.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: VREMEA
Alte articole din: VREMEA