Este considerat un antibiotic natural. Efectele devastatoare pe care le are asupra organismului

Wednesday, 14 May 2014, 13:41 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Până la descoperirea penicilinei, care a avut loc în urmă cu mai bine de 70 de ani, argintul coloidal era considerat un veritabil panaceu pentru bolile vremurilor respective, scrie csid.ro.

Se considera că acesta este un antibiotic natural, iar bolile de piele, Sida, leucemia sau chiar cancerul puteau fi vindecate în urma unei cure intensive cu argint coloidal.

Nu cunoaştem exact cine a făcut aceste afirmaţii mincinoase la momentul respectiv, însă este lesne de înţeles în zilele noastre că aceste probleme de sănătate nu au fost vindecate ca prin miracol de argintul coloidal.

Efectele adverse ale argintului coloidal

În cel mai rău caz te albăstreşti, în cel mai bun caz nu are nici un efect! Argintul este un metal la care oamenii sunt expuşi constant. Acesta este prezent în bijuterii, în apă, în aer sau chiar în mâncare, însă în cantităţi infime, care nu au nici un fel de influenţă asupra organismului.
Însă, datele ştiinţifice publicate în jurnalul National Institutes of Health arată că argintul nu are, de fapt, nici un rol nutritiv în organism iar cei care susţin că deficienţele de argint ar duce la apariţia bolilor sunt pur şi simplu rău intenţionaţi şi nu urmăresc decât să obţină profit de pe urma persoanelor credule.
Iar medicii se abţin să facă afirmaţii în privinţa acestui tratament naturist. Citeste mai mult...

Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE