VIDEO EXCLUSIV | Verdict dur pentru Gigi Becali! „Nu e capabil să facă asta!”

Sunday, 01 December 2019, 15:18 Sursă: realitateasportiva.net

Gigi Becali taie și spânzură la FCSB, iar multă lume compară situația de la echipă cu o dictatură. Antrenorii ‘roș-albaștrilor’ din ultimii ani au fost văzuți ca niște paravane pentru implicarea finanțatorului în deciziile de la echipă. 

Adaugă părerea ta

Invitat la emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus, Serghei Mizil a spus că nici liderii regimului comunist nu se implicau în viața echipelor de fotbal așa cum o face Becali la FCSB.

În 2003, Gigi Becali a preluat Steaua, după ce clubul s-a rupt de Ministerul Apărării. Între timp, clubul și-a schimbat denumirea în FCSB după ce a pierdut în instanță marca și palmaresul Stelei, care aparțin CSA.

Becali a recunoscut că decide care sunt jucătorii care nu trebuie să lipsească din primul ’11’ la FCSB, transmite unele schimbări antrenorului și face politica de transferuri a clubului.

„În comunism, oficialitățile nu se băgau la echipele de fotbal. Pe cel care băga bani îl interesa să aibă o echipă tare, deci nu se băga… prim-secretarul. În plus, nu se băga galeria. De asta făceau și performanță echipele atunci.”

Vezi continuarea declarației pe realitateasportiva.net.