Coronavirus - România: 484550 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Meciul Dinamo-Astra ar putea fi amânat. 15 membri ai lotului giurgiuvean sunt infectați cu Covid-19

Thursday, 29 October 2020, 09:35 Sursă: gsp

Autor: Iulian Budusan

Partida dintre Dinamo și Astra, programată vineri, de la ora 21:00, riscă să fie amânată din cauza unui focar de coronavirus apărut în lotul oaspeților.

 Între persoanele infectate se numără Mihai Popa (portar, 29 de ani), Daniel Graovac (fundaş central, 27 de ani), George Merloi (extremă, 21 de ani), Dinu Graur (fundaş, 25 de ani) şi Sébastien Wüthrich (mijlocaş, 30 de ani), care sunt asimptomatici. 

De asemenea, David Bruno (fundaş, 28 de ani), Constantin Dima (fundaş, 21 de ani), Ljuban Crepulja (mijlocaş, 27 de ani) şi David Lazar (portar, 29 de ani) au fost testaţi din nou pozitiv cu noul coronavirus după ce s-au infectat şi la finalul sezonului trecut.

Testele au fost efectuate în dimineața zilei de miercuri, la o clinică din centrul Bucureștiului, favorita mai multor cluburi importante, precum FCSB, Rapid sau Chiajna. Rezultatele au venit joi seara.

Niciun membru din staff, nici măcar medicii sau maseurii, persoane care au contact direct cu jucătorii, nu au fost găsite pozitive. Din această cauză, conducătorii Astrei au caracterizat situația drept una „ciudată” și doresc să reprogrameze testarea, scrie gsp.ro


Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT