Coronavirus - România: 19669 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Lovitură grea pentru Talpan! ”Steaua nu are palmaresul”

Saturday, 09 May 2020, 19:02 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Chiar dacă se știa faptul că CSA Steaua București a câștigat procesul pentru palmares cu FCSB și a recuperat marca de la Becali, Virgil Boglea, președintele ”Asociației Suporterilor FCSB-iști”, vine cu noi informații și îl pune la zid pe Florin Talpan, juristul CSA Steaua.

”Zecile de procese câștigate de domnul Florin Talpan sunt de fapt vreo două. Unul se referă la anularea mărcii, altul la denumirea comercială. Sunt multe lucruri pe care suporterii nu le cunosc. Au fost induși în eroare. Cred că o continuitate a tradiției glorioase și sportive este mai importantă decât o emblemă. Palmaresul este în aer. Se joacă. S-a prezentat idea falsă că CSA Steaua a câștigat tot, iar FCSB a pierdut tot.

Palmaresul nu a fost câștigat de Steaua, asta e foarte important. Atenție, în Monitorul Oficial din 21 aprilie 2017 a fost prezentat un raport de activitate al MAPN. Printre altele, se anunță oficial decizia CSA Steaua de înființare a unei echipe de fotbal la nivelul seniorilor pentru a participa în competiții din ediția 2017- 2018. Înființare, atenție.”

Citește continuarea pe realitateasportiva.net.

Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT