Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Victor Ponta, înainte de moţiune: Eu am încercat să-mi fac munca de prim-ministru cât mai bine

Tuesday, 29 September 2015, 10:25 Sursă: REALITATEA.NET

"Eu am încercat să-mi fac munca de prim-ministru cât mai bine, iar rezultatele se văd. În 2015, după 9 luni suntem pe plus și s-ar putea să nu avem deloc deficit. Din 2012 mergem în sus cu creșterea economică, iar investitorii vin în ‪‎România‬ pentru că am redus ‪TVA‬ și avem costuri mici. Este important să păstrăm competitivitatea, iar banii să se ducă în ‪‎economie‬. Salariul mediu și pensiile au crescut, vor crește și salariile medicilor și ale profesorilor!", a scris primul ministru pe pagina sa de Facebook.

De asemenea Victor Ponta a mai spus că cel mai bun răspuns pentru orice moțiune și orice critică adusă Guvernului sunt rezultatele economice ale ţării.

"Cel mai bun răspuns pentru orice moțiune și orice critică adusă Guvernului: "Economia României beneficiază de avantaje importante: creștere economică susținută, stabilitate financiară și monetară, datorie publică redusă, forță de muncă bine pregătită, precum și numeroase resurse naturale. ‪‎România‬ reprezintă un element de stabilitate pentru întreaga regiune.
Este ceea ce a transmis președintele Iohannis către partenerii noștri strategici din ‪#‎SUA‬, chiar zilele acestea. Evident, sunt total de acord cu mesajul!", spune Victor Ponta, într-un alt mesaj pe reţeaua de socializare.

Mulțumesc celor care au rămas fideli programului Uniunea Social Liberala! Îmi aduc aminte acea frază care a stat la baza creării ‪#‎USL‬: “niciodată nu vom face alianță cu PDL”. Liberalii nu s-au ținut de cuvânt, ca de obicei - trădarea și schimbarea sunt o marcă înregistrată pentru PNL!

După ce și-a ținut discursul de apărare în fața membrilor Parlamentului, Victor Ponta a postat pe Facebook alte două mesaje, în care îi acuză pe liberali de șmecherii politice, acuzații ce le-a adus și în timpul discursului. 

"Demersul de azi al Opoziției este doar o șmecherie politică! În moțiunea de cenzură nu exista nicio critică adusă actului de guvernare, ci vorbim despre intenția PNL de a se ascunde în spatele procurorilor - un fapt care nu are legătură cu principiile democratice!", a scris Ponta.

"Mulțumesc celor care au rămas fideli programului Uniunea Social Liberala! Îmi aduc aminte acea frază care a stat la baza creării ‪#‎USL: “niciodată nu vom face alianță cu PDL”. Liberalii nu s-au ținut de cuvânt, ca de obicei - trădarea și schimbarea sunt o marcă înregistrată pentru PNL!", a continuat premierul într-o altă postare.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ