Coronavirus - România: 28582 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tăriceanu, acuzat de un senator PNL că i-a plagiat un proiect de lege: "Aştept scuze!"

Thursday, 27 September 2018, 20:04 Sursă: REALITATEA.NET

"Azi surpriză mare! S-a întâmplat un lucru care mi se tot întâmplă. Senatorii din coaliţia de la putere, după ce îmi critică, înjură şi votează impotirva proictele de lege, sfârşesc prin a le susţine şi a-mi vorbi frumos despre ele. Ieri mi s-a întâmplat cu liderul PSD de la Senat azi mi se întâmplă cu Preşedintele ALDE. Călin Popescu Tăriceanu propune, după o şedinţa a partidului său, exact ce am propus eu şi a fost supus la vot şi apoi respins de PSD -ALDE în data de 17 septembrie. Este vorba despre eliminarea restricţiilor pentru importul de forţă de muncă din spaţiul non -EU. Concret este vorba eliminarea salariului mediu pe economie pentru muncitorii străini", a scris senatorul PNL, Florin Cîţu, joi pe Facebook.

Liberalul a precizat că aşteaptă scuze publice, dacă liderul ALDE ştia că proiectul pe care l-a anunţat a fost deja depus de acesta.

"Am două variante: Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, care nu a fost prezent la şedinţa nu a fost informat de senatorii ALDE despre această iniţiativă care poartă semnătura mea/.Domnul Călin Popescu Tăriceanu ştie că această iniţiativă prezentată de dânsul îmi aparţine. În aceste condiţii aştept scuze publice pentru că ce face domnia să acum, numai elegant nu este", a adăugat Cîţu.Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ