Coronavirus - România: 449349 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Rareş Bogdan, după ce Dragnea cere închiderea Realitatea Tv şi Realitatea.net: Vă credeţi Erdogan?

Tuesday, 14 November 2017, 09:52 Sursă: REALITATEA.NET

"Dragnea a solicitat in urma cu foarte putin timp inchiderea RalitateaTv si a realitatea.net! De asemenea cerere speciala catre MAI, “Vreau ca IGP sa mearga peste ei!” Domnule Dragnea, oare e bine? Va credeti Erdogan, Lucasenko sau Putin dar sunteti un biet tovaras ce a confundat Romania cu feuda judeteana de la Teleorman. Eu va dau un sfat, sa va linistiti si sa beti apa rece de izvor ca un roman ce nu a fost facut in eprubeta", a scris Rareş Bogdan pe Facebook.

Reacţia sa cine după ce Liviu Dragnea a atacat iar Realitatea Tv, la un alt post de televiziune:

Întrebat de jurnalişti cum comentează analiza făcută de ANAF potrivit căreia cei mai mari datornici la asigurările sociale sunt companiile de stat, Liviu Dragnea a răspuns tranşant:

"Este o informaţie neadevărată." Liderul PSD a revenit însă şi a completat, lansând voalat un atac la adresa Realitatea TV.

"Eu mă abţin să nu mă refer la o societate pe care o cunoaşteţi foarte bine, care are foarte mari datorii şi care de 7 ani de zile stă sub o umbrelă.Ma abţin. Eu ştiu de la Ministerul de Finanţe că este aprope egală datorată de companiile de stat cu cea a companiilor private. Dar asta nu înseamnă că dacă sunt datorii de la companiile de stat e de bine sau trebuie ascunse. Şi într-un caz, şi în altul, trebuie plătite. Că dacă nu plătim datorii nu avem bani pentru Casa de Sănătate, Casa de Pensii, investiţii şamd.", a conchis Liviu Dragnea.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ