Coronavirus - România: 471536 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

PNL a anunţat când va depune moţiunea de cenzură. Care este poziţia Pro România

Thursday, 16 November 2017, 14:25 Sursă: REALITATEA.NET

Turcan a avut o întâlnire la Palatul Parlamentului cu deputații Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu, reprezentanții Pro România.

"Întâlnirea de astăzi (joi — n.r.) a fost una foarte bună, în special pe termen lung, pentru că am abordat, pe de-o parte, subiectul moțiunii de cenzură și, pe de altă parte, soluții pentru credibilizarea instituției Parlamentului României și pentru identificarea de soluții durabile pe termen lung pentru dezvoltarea României și creșterea bunăstării oamenilor. În privința moțiunii de cenzură, pot să spun că am discutat cu cei doi reprezentanți ai partidului Pro România să transmitem textul acestei moțiuni, să analizeze modul în care acest text răspunde obiectivului de a sancționa Guvernul actual și urmează să ne comunice răspunsul și poziția oficială până mâine, când intenționăm să depunem această moțiune de cenzură", a spus Turcan după întrevedere.

Ea a adăugat că subiectul legat de moțiunea de cenzură nu a fost abordat în sensul înlocuirii lui Mihai Tudose cu altcineva, ci s-a discutat și despre ce va urma dacă acest Guvern va fi demis.

"Dacă vrem să stopăm lipsa de predictibilitate, scăderea puterii de cumpărare, destabilizarea instituțiilor din România, acest Guvern trebuie să plece acasă și provocarea noastră este ce punem în loc, cum punem în loc și dacă oamenii vor crede mai mult că aceasta va fi soluția corectă pentru România", a adăugat Turcan.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ