Coronavirus - România: 471536 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Reacţia preşedintelui, după ce Dragnea l-a acuzat că îi forțează demisia: Nu există un stat paralel!

Tuesday, 14 November 2017, 10:26 Sursă: REALITATEA.NET

Întrebată dacă preşedintele îi mai cere lui Liviu Dragnea să demisioneze după acest nou dosar, dar şi dacă preşedintele răspunde acuzaţiilor lui Dragnea privind existenţa unui stat paralel, Dobrovolschi a spus:

"Referitor la acest subiect aş face o singură precizare. Faptul că preşedintele îşi doreşte o justiţie independentă şi puternică este pentru că beneficiarul este societatea. În România nu există un stat paralel. Aceasta este o invenţie a celor care au probleme cu Justiţia", a spus Mădălina Dobrovolschi.

Reamintim că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că, în opinia sa, nu există vreun membru din conducerea PSD care să nu aibă un dosar "făcut", acest aspect fiind de fapt, în opinia sa, în beneficiul politic al președintelui Klaus Iohannis 

Dragnea a susținut că, în ceea ce privește situația sa, "Iohannis este beneficiarul politic".

"Nici nu e nevoie să comande. Eu vă spun cum funcționează acest sistem și dacă dumnealui nu înțelege că așa cum sistemul a sărit pe Traian Băsescu, la un moment dat va sări și pe dumnealui, este problema dumnealui. Nici nu este nevoie să comande", a spus Dragnea. Potrivit acestuia, există cel mai probabil interes "de a se conserva situația actuală":

"Cu cineva la Cotroceni sub care se pot întâmpla astfel de lucruri, orice sistem care beneficiază de această stare dorește să se mențină situația actuală. E foarte simplu".

Președintele Camerei Deputaților spune că "există un sfârșit în toate" și a precizat că va merge mai departe.

"Cine crede că cei care fac rău în mod continuu n-o să plătească la un moment dat se înșală amarnic. (...) Mi-ar fi foarte la îndemână, foarte, foarte comod să spun mă retrag, mă duc până la capăt, om vedea dacă mă bagă în pușcărie, nu mă bagă în pușcărie, mi-am asumat riscul ăsta din 2015. (...) Dar, până la urmă — toți spun—, noi nu suntem în situația în care să dăm înapoi. Sigur că mulți mi-au spus azi că toți înțeleg situația prin care trec, dar mi-au zis: 'Gândește-te la partid și la programul care trebuie pus în practică'. (...) La mine trebuie să fie moarte, că cu bătaia nu înțeleg. După atâta bătaie, te înveți. Nu ne resemnăm. (...) Resping categoric orice acuzație din dosar", a subliniat liderul PSD.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ