Coronavirus - România: 508345 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cozmin Guşă: Clasa politică a predat steagul. Toată responsabilitatea, lăsată pe umerii lui Iohannis

Friday, 06 November 2015, 22:53 Sursă: REALITATEA.NET

"Aşa-numitul ospiciul numit România era vizibil de ceva vreme, pentru cunoscători şi nu un ospiciu în sensul medical, ci al manifestărilor pentru că această nervozitate şi impredictibilitatea persoanelor şi a structurilor de a se manifestă dă impresia de ospiciu". a afirmat Cozmin Guşă.

"Ce rămâne? Rămâne sufiecienţa şi goana după imagine a unor oameni disperaţi cum a fost şi Ponta şi acum este şi astăzi", a afirmat consultantul politic.

"Revolta este clară...o să ne dăm seama cât de scavi am fost nu doar în ultimii 25 de ani, ci în ultima sută de ani, pentru că au venit alţii să ne rezolve treburile. Nu putem să nu vorbim, dar nici nu putem să venim să dăm dreptul unora să vină să se împăuneze. Clasa politică a predat steagul şi s-a dus la Cotroceni să lase toate responsabilitatea pe umeii lui Iohannis", a continuat acesta.

Acesta a mai explicat că Klaus Iohannis este un preşedinte de pace, însă un preşedinte necesar în această perioadă.

"Din păcate este un preşedinte neasistat pentru că clasa politică l-a părăsit. În smecheria lor au decis să îl lase pe Iohannis să nu spună lumea că ei sunt de vină. În schimb ei se fofilează, că poate vin alegerile anticipate şi sub o altă formulă ne perpetuăm tot noi la putere. De asta îşi doresc cei din PNL alegeri anticipate pentru că nu au fost în stare să aducă parlamentari, nici să îl atragă pe Oprea, nici să dea Guvernul Ponta jos şi vor să tragă foloase acum", a mai spus Cozmin Guşă.

"Ei doresc să se aleagă tot pe ei sau dacă sunt prea bătrâni să îşi aducă odraslele. Atitudinea partidelor nu este una de modestie, este de şmecherie. L-au lăsat pe Klaus Iohannis singur şi coresc să îndepte furia populară să se îndrepte împotriva dânsului", a completat consultantul politic.

Conform acestuia, preşedintele este foarte prost asistat şi asta se vede din persoanele pe care consilierii le-au ales să vină la dezbaterea cu societatea civilă.

"Eu nu zic că cei care urlau pe la poartă erau mai buni, dar au adus nişte oameni care, cu puţine excepţii, nu au făcut nimic consistent în viaţa lor decât să toace nişte fonduri venite din surse ciudate şi deloc româneşti . Este o dovadă de amatorism al unor consilieri", a mai precizat Cozmin Guşă.

"România nu poate să fie reconsolidată decât în momentul în care se va recurge la valorile naţionale, alea câte mai sunt. O mare parte a generaţiei active a plecat, români între 35 şi 55 de ani îngraşă bugetele altor ţări şi oferă expertiza oferită în România cu muncă grea unor alte state. Naţionalişti, în felul acesta, trebuie să fim, euro-atlantici trebuie să rămâne, mai ales că în actuala atmosferă din Piaţa Universităţii foarte multe lucruri ciudate care ţin şi de Ucraina, în general de fosta URSS, încearcă să îşi facă loc", a detaliat acesta, adăugând că îi pare rău de Alina Mungiu.

"Agitaţia Alinei Mungiu nu face bine pentru că foarte mulţi oameni, împinşi din această direcţie, sunt oameni care au doar interese de parvenire persoanală şi nu au expertiza necesară pentru a face ceva în administraţie. Acolo trebuie să rezişti, nu e loc de domnişoare. Te baţi cu baronii, te baţi cu aleşii baronilor, te baţi cu căpuşele care sunt oameni de afaceri avantajaţi de baroni. Nu putem să facem paradă sau să inventăm miniştii care să vină şi să înveţe ce să facă într-un an sau doi", a mai spus Cozmin Guşă.

Cozmin Guşă a afirmat că portretul robot al primului ministru ar trebuie să fie cam aşa: "Avem o soluţie, plecaţi acasă, ne ocupăm fiecare de treburi, muncim, ne plătim taxele, nu mai vorbim prostii la televizor sau pe site-urile de socializare şi încercăm să ne facem treaba şi dacă veţi observa că eu nu îmi fac treaba, vă invit eu în piaţa să protestaţi împotriva mea".


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ