Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Băsescu, despre plângerea penală a lui Orban pe numele lui Dăncilă: "Sică, ce-o fi în capul tău?!"

Friday, 18 May 2018, 11:50 Sursă: REALITATEA.NET

Redăm, în continuare, mesajul lui Traian Băsescu, în care îi spune lui Orban că ce a făcut este un dezastru diplomatic:

"Sică, ce-o fi în capul tău ?
Animat de gânduri de mărire bazată pe slugărnicie faţă de Preşedintelui Iohannis, Sică Mandolină a decis să facă o plângere penală premierului Viorica Vasilica Dăncilă - altă slugă incompetentă şi agramată - pentru înaltă trădare, urmare a vizitei Docilei în Israel.
Orict de mult m-aş strădui, nu reuşesc să apropii această vizită de ideea de înaltă trădare. Cu certitudine însă a fost un act de sfidare a Preşedintelui României, de încălcare a procedurilor interne în luarea deciziilor de politică externă importante şi nu în ultimul rând, de nesimţire a tandemului Docila – Daddy în relaţia cu Preşedintele României. Cu alte cuvinte o încălcare a principiului colaborării loiale între instituţii, dar, nimic penal.
Ludovic Orban, tu pricepi care sunt efectele internaţionale pentru PNL, când în calitatea ta de preşedinte al partidului acuzi de înaltă trădare Premierul şi Preşedintele Camerei Deputaţilor pentru că s-au întâlnit cu Preşedintele şi Premierul Statului Israel, indiferent ce subiecte de interes bilateral au discutat ?
Dacă în prostia ta nu pricepi, îţi spun eu Sică : DEZASTRU DIPLOMATIC
Sunt convins că nici DIICOT şi nici Preşedintele Iohannis nu vor intra în acest joc imaginat de mintea rătăcită a bietului Sică Mandolină.
Altfel, Preşedintele României are toată libertatea să ceară demisia Docilei de trei ori pe zi. Poate până la urmă „distinsa” va prcepe că are pălăria căzută pe ochi", a scris Băsescu, pe Facebook.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ