Articolele din categoria JUSTIŢIE:

STAN MUSTAȚĂ, Judecătorul lui Voiculescu, ridicat pentru LUARE DE MITĂ. CSM a avizat ARESTAREA LUI MUSTAŢĂ 
STAN MUSTAŢĂ, judecătorul lui Voiculescu, ridicat pentru LUARE DE MITĂ. CSM a avizat ARESTAREA lui
STAN MUSTAŢĂ. Judecătorul Stan Mustaţă, unul dintre magistraţii din completul de la Curtea de Apel Bucureşti care judecă dosarul ICA, în care este acuzat Dan Voiculescu, a fost ridicat, marţi dimineaţă, de procurorii DNA, chiar înainte de a intra în sala de judecată. Mustaţă este acuzat că ar fi primit mită pentru soluţionarea favorabilă a unui dosar aflat pe rol. Magistratul judeca şi dosarul lui Meme Stoica. În jurul orei 12:00, magistratul a părăsit sediul DNA. "Mi-e teamă că voi fi arestat!", a spus Mustaţă. UPDATE: DNA a început urmărirea penală pe numele judecătorului Stan Mustaţă şi a altor 5 persoane, între care un grefier. Ulterior, în jurul orei 14:00, CSM a încuviinţat arestarea judecătorului, considerând întemeiate probele aduse de judecătorii Direcţiei.
Ce se întâmplă cu silicoanele unei femei după ce moare? Nu îţi imaginai aşa ceva
SILICOANE pe banii statului. Un medic a adunat în conturi 700.000 de EURO
Se prelungeşte suspansul în dosarul operaţiilor estetice ilegale de la Spitalul de Arşi. Cei 9 medici şi asistenta acuzaţi de luare de mită şi fals intelectual au părăsit aseară arestul Poliţiei Capitalei, după ce le-au expirat ordonanţele de reţinere. Azi însă, la ora 12:00, sunt aşteptaţi în faţa instanţei care judecă cererea procurorilor de arestare preventivă. Între timp, continuă să apară noi informaţii incredibile din anchetă. Unul dintre medici reuşise să adune, în numai câteva luni, aproape 1 milion de euro de pe urma operaţiilor ilegale.
SILICOANE DE LA STAT. Medicii de la Spitalul de Arşi, ÎN LIBERTATE
SILICOANE DE LA STAT. Medicii de la Spitalul de Arşi, ÎN LIBERTATE
Tribunalul Capitalei a hotărât să se pronunţe duminică în privinţa propunerilor de arestare din dosarul operaţiilor estetice, astfel că cei vizaţi în acest caz, între care nouă medici de la Spitalul de Arşi din Bucureşti, au fost eliberaţi sâmbătă seară, după expirarea ordonanţelor de reţinere. Decizia pe care o va anunţa duminică Tribunalul Capitalei nu va fi definitivă, ea putând fi contestată la Curtea de Apel Bucureşti.